• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Jedna hororová :-)

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ICEMAN8241: je to krásný, ale hodně aranžovaný (a rozhodně ne hned po porodu).
    Ono totiž dost těžko je možné, aby ty děti vylezly dělohy v objetí, že. Vagínou dvě najednou neprolezou a při císaři taky nikdo nebude dělat řez na dvě děti najednou. Taky tam není nikde krev a pupečníky už jsou jen velmi nezřetelné.

Ono je to vidět i z toho, že ty děti už mají identifikační náramky na nožičkách - je to prostě moc hezky natočené koupání (pravděpodobně už několikadenních) dvojčátek, kde je vzali tak, aby se začaly otlapkávat.
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    LiveLeak.com - Twins were born, but haven't realized that..
    http://www.liveleak.com/view?i=82c_1384436180#Lw3qApVwFCORRybm.01
    ICEMAN8241: jej, to my mame ohradku otevernou uz v roce. Zavirame ji, jen kdyz potrebujem nekam odbehnout. Jinak postupne upravujem byt tak, aby se dostali jen tam, kde nemuzou napachat zadnou neplechu ;)

ale uz se to docela zlepsilo. Jde, ta choutka kousnout, poznat docela napred, takze na nej staci houknout, kdyz se chysta k hryzu :D
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    AVATAR: U nás to byla doména malého, kousal do ségry a ta měla neustále nějaké značky. Plynule na to přešel od tahání za vlasy. Přestal s tím v době, kdy jsme zrušili ohrádku na hraní a má volný pohyb po bytě (cca 20. měsíců).
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    SLOVA: ťuťuťu....:))
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    Mam jeste dotaz jestli se vam nestalo nekomu neco podobneho ..
    vcera sme byli v Gennetu a vysledky nevysli uplne na vybornou .. kombinovane riziko t21 1/85 ovsem riziko mi znacne zvysuje uz vek na 1/620 ( bude mi 33 ) a byla spatna vizualizace .. Acko se proste nechtelo ani fotit ani meriit a u nej vyslo NT: 2,78 pri cemz ta hranice je pry 2,5.. nejdriv sem to vzala v pohode ale ted mi to vrta hlavou.. mame tam jit ve ctvrtek znova, sem rozhodnuta ze zadnou invazivni vysetrovaci metodu nechci , jen mi to vrta hlavou tak hledam informace
    SLOVA
    SLOVA --- ---
    AVATAR: a ty zoubky:)) nadherni bobci!
    SLOVA
    SLOVA --- ---
    Tak jeste jednou a snad uz poradne... omlouvam se....
    Tady_nase_prdolata_po_sloficku
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: boží...a ty modrý oči...:)

rostou :D
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    už s nima začíná bejt sranda..;)
    SLOVA
    SLOVA --- ---
    DOCTOR23: no uzasni jsou!:))
    DOCTOR23: trenujou usilovne :D
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    prodám 2 korbičky na easywalker....
    KORBIČKY EASYWALKER (3639535548) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/show_item.php?item=3639535548
    KATIA
    KATIA --- ---
    KACHNY: tak to je dobrá varianta ;-) pořád je tam maximum těch 180 dní (ne do porodu, ale do 8 týdnů před plánovaným termínem).
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: aha ale ja em otehotnela v srpnu a nova smlouva mi zacala 1.9. takze by to mozna proslo :o)
    KATIA
    KATIA --- ---
    TRISSIE: on je to fakt úlet, jedný mojí známý se zase naopak podařilo, že čerpala z plného úvazku, kam nastoupila před první mateřskou (!) i z půl úvazku, kde dělala od té doby po tři děti (třetí neplánované, takže nějak ukončila poměr v tom původním zaměstnání, ale na tu ochrannou lhůtu jí to dalo).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam