KACHNY: jsou krásný a děláš dobře, že jim věříš:)
jinak ohledně kojícího polštáře, snad ti to k něčemu ještě bude. Já jsem si koupila special, pro dvojcata My brest friend. Taky jsem ho dost velebila. Pouzivala jsem ho tak od 2.měsíce (než se to holky naučily, podle toho, co píšeš, zatím máte hodně podobný průběh, hlavně jim věřit, že jsou šikulky a i když maličký, tak bojovnice o to víc) a pak jsem ho používala řekla bych tak do cca 6/7měsíců, kdy už naopak byly docela velký a hodně se hemžily a tak... Když se to takhle řekne, tak to je na 4 měsíce... ale rozhodně se to vyplatí! přece jen je to na akci 7x denně:) ten pocit, že obě děti mají najednou blažený pocit a ty chvilku nemusíš řešit, kterou dřív nebo, aby se ta druhá náhodou zrovna už nevzbudila, to je k nezaplacení. Jedině co, stejně jsem si to musela maličko upravit na sebe, ten prostor, který je uvnitř "kruhu" byl na mne moc velký, nebyla jsem prostě tak tlustá abych ho vyplnila, takže mi tam miminka nejdřív padaly - nadávala jsem, vycpávala polštáři, no a pak to jednou přestalo vadit, když byly zas o kousek větší.