SUCUBIS: ahoj , jak ses driv ptala na ty kocarky ( nevim jestli to je jeste aktualni dotaz ), tak my mame bumbelride. rozhodovala jsem se mezi EW a Bumbl. a nakobnec i kvuli polohovani nozicek, polohovani zad, velikosti kose pod kocarkem a v neposledni rade celkovemu designu vyhral Bumbl. Klukum je ted 9 mesicu, pouzivame ho skoro od narozeni nekolikrat denne, jezdime s nim do mesta i do terenu, a zatim super. Predni kolecka jsou trochu citlivejsi na vetsi nerovnosti, ale staci je uplne jednoduse zablokovat a da se s tim i na vyraznejsi teren.Kocarek nema korbicky, ale vkladaci tasky. Na zacatku to byl jeden z duvodu proc jsem se mezi EW a Bumbl. nemohla rozhodnout, prislo mi lepsi mit pevnou korbicku, ale ted jsem naopak rada ze to ma ty tasky. Vyhody tasek jsou, ze jsou lehci a kdyz nekam cestujes, daji se slozit a nezabiraji tolik mista jako korbicky. Nevim, ale zatim jsem nenasla jedinou vyhodu v cem by byl EW lepsi. Mozna servis, ale s Bumbl. jsem ho zatim nepotrebovala, takze taky tezko posoudim. Kupovali jsme ho v Malvikovi, a tam nam rekli,ze v dobe opravy nam zdarma zapujci nahradni, takze to jde taky takhle resit.