AVATAR: je to svatá pravda, nakoupila jsem hromadučtvercovek a vydržela jsem to dva dny, jsou to fakit galeje, příšerný, po celym dnu odepírat posraný plíny ve chvíli, kdy člověk ví, že by mohl v klidu odpočívat. Ty kalhotkový, to je ještě horší, začneme pořizovací cenou která je u jedné pleny cca 300-400,- Kč + svrchňáky cca ve stejné ceně za jeden kus a ted si vezmi kolik jich na dvojky potřebuješ, že bys koupil použité... to asi nehrozí, fakt bych nebalila svoje miminka do plen do kterých srali jiné děti a ty pleny se nedají ani vyvařit. a pak tu máme tu slavnou sušičku, což je jeden z těch energeticky nejnáročnějších spotřebičů v domácnosti. O tom že bys ty drahý kalhotkový plíny pak prodal ani neuvažuj. horko těžko jsem se jich zbavovala nepoužitých ještě s cedulkama (ještě tu nějaký mám, kdyby někdo chtěl). Naše děti spotřebujou ted na měsích papírový plený za 1300,- (ne opravdu nebudu platit 12,- Kš za jednu kompostovatelnou plenu, abych mohla usínat se sladkým vědomím, jak jsem strašně eko), Když si vezmu jen pořizovací cenu kalhotkové výbavy, energie do sušičky, vodu a čas na odepírání posranejch separaček.... no jestli to někomu fakt stojí za to tak ať si to užije, mně to za celkovou úsporu 4,50,- a čistý ekosvědomí fakt nestojí