• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KACHNY: nejvic me stve ze nikde moc nemaj vzorky a ja nechci dat 300 za krem po kterem se osypeme vsechny :O((
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: ja to znam u sebe je to des, me zabral pobyt u more ale na mesic dva roky po sobe ( 1. a 2. trida ) a pak jeste myslim v 6. tr. sem tam byla v laznich.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: Promazávadla jsme testovali pět let :-( Vloni v zimě se zdálo, že pomáhá vazelína. Teď už od minulého jara všechny tři mažu emolienčním krémem nebo mlékem od Adermy. A to teda naštěstí na všechny zatím funguje.
    Moře jednou zabralo na dlouho, na dvojčata ale vloni prakticky vůbec :-(
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: nejhorsi na tom je ze na kazdeho zabira neco jineho, ja se zatim ubranila kortikoidum ale z toho vecneho promazavani mi hrabe .. A porad sme nenasli neco co by ji uplne sedelo a poradne fungovalo a ta testovaci faze je des. Jediny co me uklidnuje ze uz zacina jaro a pak se to zlepsi samo!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: o ekzemu mi povidej, ma ho Tobias a ted se ukazal i u Vojty, nejblbejsi na tom je, ze se mu udelal prave pod protezou a zase jak u Tobiase po zavedeni mrkve :/
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: poreferuj jak se Vam letos zadari a ja se necham inspirovat :o)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: no... tak to budu... držet palce :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: jojo, operace se dělá až po té, co se rozhodneš už nemít děti.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: tak more budeme muset absolvovat nejdyl za rok, L.ma po me ekzem tak sem na nas zvedava
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: no asi me taky ceka, neni to nahodou az kdyz uz se neocekavaji dalsi deti? Budu uset sesbirat odvahu, kazdy pobyt v nemocnici a operace me desi
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: máme barák v Sázavě, s velkou zahradou. Klukům jsou tři. Na dovolený jsme s nima ještě nebyli. :) Nějak se nám z tý jednoduchý varianty se zahradou nikam moc nechce. Ale letos už pojedeme. Chceme někam k moři.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: já to mám už víc jak rok za sebou. Myslím tu abdominoplastiku :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CANNIBALHAMSTER: pokud nepomůže cvičení, spraví to abdominoplastika.
    To se nedá nic dělat, teď během těhotenství to moc neovlivníš.
    Po porodu řešit s nějakým odborníkem na rehabilitace.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    CANNIBALHAMSTER: ja ve vinohradech byla uz to bude 4 roky :)
    CANNIBALHAMSTER
    CANNIBALHAMSTER --- ---
    SUCUBIS: No ja uz jsem registrovana na vinohradech. Razitko tam teda ale nemam. Pry si mam sama vyplnit pridelene cislo. Do pribrami se neregistruje.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    CANNIBALHAMSTER: ja muzu jen rict jak to bylo v podoli a na vinohradech, podolsky byla registrace prez net a do nekolika dni tam musel clovek prijit osobne a dostal razitko, ve vinohradsky jsem se tak zapisovala osobne a razitko taky dala rovnou
    CANNIBALHAMSTER: ono jde hlavne o o, aby v nejaky porodnici s tebou pocitaly, pak te tam vezmou rodit spis, nez nejakou nezaregistrovanou maminu, ale kdyz se ti spusti porod, vezmou te do nejblizsi prazdny porodnice kdyz to pujde
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    ja sem byla v Podoli a nemuzu si stezovat, s tim ze mi sami rikali ze kdyby se jim neco nezdalo poslou me do Motola.

Je fakt ze sem volila i abych to mela bliz a komlikace sem si proste nepripoustela a celkem i neresila, stejne jako sem si teda byla jista ze porodim max 3 tydny pred terminem :o)) No nastesti alespon ty komplikace nebyly a holky sou i pres nedonosenost zdravy a az na lezeni a jine motoriceke dovednosti, sou nad normou .. treba uz zacinaji mluvit, jako slova este, cici, tata, mama, baba deda, ham, cune atd .. pejsek sice dela ha ha a kocka muiiii ale to se srovna .. ale uplne nejvtipnejsi je ze kdyz ji reknu polez sem odpovi ty di! a uz nekolikrat me L. dostala tim ze si obcas posteskne nad mou blbosti Boze, Boze, Boze ( napriklad kdyz se mi mele jako had pri oblikani a ja ji obliknu teplaky obracene a komentuju to )

CANNIBALHAMSTER: Pokud by ti museli nekam deti odvezt byl by to bud Motol, nebo Podoli podle vaznosti stavu ( bych rekla ) a tebe tam s nejvesti pravdepodobnosti ubytuji az pred propustenim deti domu ( pokud nebude volno coz napriklad v Podoli, kdyz sem rodila ja nebylo a mesic sem za nima jezdila. A to sem byla velmi rada za to ze sou defacto za rohem od baraku a muzu tam za nima jet dvakrat denne )
    pokud nastoupis do porodnice s razitkem odjinud tak se na tebe nejenze budou sklebit, ale pokud nebudes akutne rodit muzou te odmitnout.
    CANNIBALHAMSTER
    CANNIBALHAMSTER --- ---
    CANNIBALHAMSTER: Ale fuj! "vyplyva"
    CANNIBALHAMSTER
    CANNIBALHAMSTER --- ---
    PASTEL: Aha. Takže nakonec z toho vypliva, ze do poradny muzu chodit klido do tech vinohrad anebo i do Pribrami. Ze je to vlastne sumak. Ze kdybych chodila na kontroly do Vinohrad a bylo to v poho, muzu na porod zmizet do Pribrami. A kdyz budu chodit do poradny do Pribrami a najdou nakej pruser, poslou mne klido do Podoli. Super. A co teda ty razitka, o kterych mluvila sucubis? Nebudou se pak na mne zle sklebit, kdyz nastoupim do porodnice s razitkem uplne jiny porodnice?
    CANNIBALHAMSTER
    CANNIBALHAMSTER --- ---
    TRISSIE: Aha, takze to teda jde, rodit v ty, kam jsem nechodila do poradny? A nebudou pak vyjeveny, ze u nich nemam kartu nebo zaznamy? Na druhou stranu by mohli byt radi, ze maj jako mala porodnice rodicku anvic, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam