ja sem byla v Podoli a nemuzu si stezovat, s tim ze mi sami rikali ze kdyby se jim neco nezdalo poslou me do Motola.
Je fakt ze sem volila i abych to mela bliz a komlikace sem si proste nepripoustela a celkem i neresila, stejne jako sem si teda byla jista ze porodim max 3 tydny pred terminem :o)) No nastesti alespon ty komplikace nebyly a holky sou i pres nedonosenost zdravy a az na lezeni a jine motoriceke dovednosti, sou nad normou .. treba uz zacinaji mluvit, jako slova este, cici, tata, mama, baba deda, ham, cune atd .. pejsek sice dela ha ha a kocka muiiii ale to se srovna .. ale uplne nejvtipnejsi je ze kdyz ji reknu polez sem odpovi ty di! a uz nekolikrat me L. dostala tim ze si obcas posteskne nad mou blbosti Boze, Boze, Boze ( napriklad kdyz se mi mele jako had pri oblikani a ja ji obliknu teplaky obracene a komentuju to )
CANNIBALHAMSTER: Pokud by ti museli nekam deti odvezt byl by to bud Motol, nebo Podoli podle vaznosti stavu ( bych rekla ) a tebe tam s nejvesti pravdepodobnosti ubytuji az pred propustenim deti domu ( pokud nebude volno coz napriklad v Podoli, kdyz sem rodila ja nebylo a mesic sem za nima jezdila. A to sem byla velmi rada za to ze sou defacto za rohem od baraku a muzu tam za nima jet dvakrat denne )
pokud nastoupis do porodnice s razitkem odjinud tak se na tebe nejenze budou sklebit, ale pokud nebudes akutne rodit muzou te odmitnout.