• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: to dáš, neboj. Jsem o tom přesvědčená. Někdy jsou lepší tátové tátové, než mámy mámy :-)
    ZARZAROSA: skolka uz je snad vyrizena :)
    A zabava je s nima uz ted. O zabavu se nebojim, spis o tu non-stop odpovednost. Ale ono to bude v pohode, ja to vim. Jen jsem si chtel popovidat s nekym, kdo si tim uz prosel ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: že by sis ty postýlky nakonec přeci jen vzala? ;)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    AVATAR: určitě až půjdou do školky (držím palce, ať je vezmou), tak už je s nimi mnohem lepší řeč a zábava a bude to určitě fajn!
    Jo, jsem rad, ze mi vysla vstric a uzna mi alespon to, ze jsem dobrej tata :)
    Ale taky se toho trochu bojim. O deti se postarat umim, ale celej tyden v kuse na ne byt uplne sam, to bude nova vyzva :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    AVATAR: Tak střídavá, i když to není nic moc, je rozhodně pořád lepší, než být úplně sám.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tohle je super :)

Back on Trees: Nošení dvojčat v šátku - proč nosit a jaké jsou možnosti?
    http://backontrees.blogspot.cz/2015/03/noseni-dvojcat-v-satku-proc-nosit-jake.html
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: ctvrty dite ? by me slehlo, to stene by bylo mozna lepsi :D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: sem tehotna :o))
    Mno, vypada to na stridavou, az pujdou do skolky. Ted jsem spis skolka :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: počkej, ty seš otec samoživitel s dvojčatama?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    HANELA: me napadly spis blesky nebo stenata :)
    HANELA
    HANELA --- ---
    SUCUBIS: třeba vesky? :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: marne neustale premyslim, co za cerne pasazery to je, jsem nejaka natvrdla ? :D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: no nahodou, stejnou formu ochrany sme pouzivali 5 let a nic !!! A holky byly planovane, teda az na ten pocet :o)) Je fakt, ze prcek mi pomohl presvedcit manzela o tom ze domek bude lepsi ted a ne za 6 let. A se zahradou to zvladneme! Takze az na pocatecni des, mi vlastne pomaha ! Ted me jenom ceka 14 dni nejistoty ohledne poctu Herbertu ( pracovni nazev privezli sme ho/je z Herbertova )

njn, ja musim byt furt neco extra :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    AVATAR: Naštěstí ne, musím přiznat, že to je v současné době moje celkem velká noční můra. Vyvolaná děním v našem velmi blízkém okolí a rodině.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: ... mně baví to označení "nějakou náhodou se stalo" :-)

Já ti dám náhoda :-)))

Nojo,, když budou dva... tak holt budou dva... zvládneš to, jsi silná žena :-)
    Je tu nekdo, kdo vychovava dvojcata sam?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    ZU_22: no jen sem to napsala tak se zacaly stavet, sou oprene rukama o valec a postavi se na nohy ( zadek maji nad hlavou ) a nebo i normalne .. proste nepolezou :o))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam