• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: no, zrovna ty seš docela otcovskej typ, řekla bych :) Takže pokud bude vhodná chvíle a podmínky, nebudeš proti, myslím :-)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    A ta nonstop péče je s věkem lepší a lepší. Za chvíli se jim budeš muset vnucovat ;-)
    KACHNY: mno, ja po tehle zkusenosti dalsi snad ani nechci :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AVATAR: hele ja si myslela, ze uz budu sama a ze se nevdam o dalsich detech nemluve a ted nevim kam s nima !
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AVATAR: ja sem si tim prosla s jednim zhruba od roka a ctvrt, podle me na tom bylo nejtezsi ze sem ho musela dat do jesli a nebyla snim. A vikend sem ho mela jednou za 14 dni, coz pro me bylo ze zacatku taky tezky, ale zase sem si odpocinula. Nonstop zodpovednost to mi ani neprijde jako zmena ta je na me stejne i ted :o)
    to je tezky... me prijde, ze uz jsou vsechny rozebrany :)
    ale ono to ma cas... narozdil od ni, ja nikam v zivote nespecham.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    No, ono se to stává, že to manželský pár neunese, ty dvojčata :-)
    Ale zas je to pak dobrá mucholapka na další. Tatínek, který miluje svoje děti a sám se o ně stará - dokonce o dvojčata :-)
    TANAIS: pracuju, az si deti odveze. Pak uklizim, pak jdu spat. Ale nedoporucuju. Udela to z vas zombie, kterou zrejme neni mozne milovat :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: a ty nepracuješ? Se ptám asi blbě :)
    ZARZAROSA: vidim, ze mi rozumis :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    AVATAR: gratuluju :) je fakt, že non-stop musí být záhul... většina maminek na to bývají sice skoro celý den samy, ale aspoň mají tu vidinu "těšit se, až někdo večer přijde". Když jsem třeba s holkama sama přes víkend nebo večer muž nestíhá dorazit, tak to sice zvládnu, ale mám pocit, že jen proto, že vim, že to je výjimka a jako takovou si to užijem. Tak držim palce. ona ta láska dětí tě odmění!
    TANAIS: predtim, nez jde zena (ehm, ex zena :) do prace, tak mi je da a po praci si je zase vezme. Plus kazdej druhej vikend jsou u me. Az pujdou do skolky, budeme si je prehazovat ob tyden.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: takže máš teď děti u sebe nebo jak? Nerozumím tomu, že teď jsi školka ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: to dáš, neboj. Jsem o tom přesvědčená. Někdy jsou lepší tátové tátové, než mámy mámy :-)
    ZARZAROSA: skolka uz je snad vyrizena :)
    A zabava je s nima uz ted. O zabavu se nebojim, spis o tu non-stop odpovednost. Ale ono to bude v pohode, ja to vim. Jen jsem si chtel popovidat s nekym, kdo si tim uz prosel ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: že by sis ty postýlky nakonec přeci jen vzala? ;)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    AVATAR: určitě až půjdou do školky (držím palce, ať je vezmou), tak už je s nimi mnohem lepší řeč a zábava a bude to určitě fajn!
    Jo, jsem rad, ze mi vysla vstric a uzna mi alespon to, ze jsem dobrej tata :)
    Ale taky se toho trochu bojim. O deti se postarat umim, ale celej tyden v kuse na ne byt uplne sam, to bude nova vyzva :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    AVATAR: Tak střídavá, i když to není nic moc, je rozhodně pořád lepší, než být úplně sám.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tohle je super :)

Back on Trees: Nošení dvojčat v šátku - proč nosit a jaké jsou možnosti?
    http://backontrees.blogspot.cz/2015/03/noseni-dvojcat-v-satku-proc-nosit-jake.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam