ZUZKAOU: jo to si pamatuju "zážitek z prazdnin", "zázitek z vánoc", " zážitek z velikonoc " :)) jojo to bylo no
jinak s těmi didaktickými listy nevím, nějaké dokonce ted mám doma, je to tematicky Rumcajs a Manka
pak jsem měla v ruce naprosto příšernou knížku, která měla naučit děti kreslit, poslali i to ze školy tuším a že pokud nemám zájem, tak jí mám vrátit, bych ji autorovi omlátila o hlavu nejradši, tam byly naprosto konkrétní návody, jak kreslit princezny s useklou hlavou, pejsky s useklýma očima, disneyovský obrázky atd. jestli víte, co myslím :))
když nad tím tak přemýšlím, měla jsem si to koupit, abych se tomu mohla smát a měla odstrašující příklad :D
jinak s tím Slavíkem souhlasím, ale je to odborná literatura dost, takže se předpokládá vhled do tématu a schopnost diskurzu výtvarné výchovy, ale uznávám, že je to trochu guláš, nám Slavík na seminářích dávala o dost jednoduší a pochopitelnější skripta, takže potom vyznat se v knize už je pak jednoduší, ale přesot si myslím že jako podnětů tam od něj je opravdu hodně na přemýšlení
ZUZKAOU: no a nebo progresky, tak to byl hit!! :) to ani nevim jeslti se jeste dneska používá :)