PALEONTOLOG: Jako taky mě nedávno upozornil jeden člověk na to, že chatka na kterou se byl podívat je velice záhadně podobná stavbě popsané v knížce za peníze šiřitelné za prachy po netu. Když jsem to viděl nestačil jsem se divit. Pak jsem zjistil, že to "převzal" někdo, kdo u mě byl asi před rokem nebo dvěma na čumendu. Našel jsem v té knížce ještě další dvě stavby, které dobře znám.
Nevím jestli mě víc vadilo, že to zveřejnil bez mého vědomí a nebo to, že to bylo popsáno dost zavádějícím způsobem, který špatně vysvětluje proč tam je něco vyřešeno, právě tak jak to tam je. Tedy ten popis spíš čtenáře poplete než mu pomůže. Ale co naděláš... :-)
Pokud to někdo podle toho bude stavět a pomůže mu to jako inspirace, tak o tom třeba bude více přemýšlet a přijde na to proč to tak je. A pokud o tom nebude přemýšlet tak patrně zůstane jen u inspirační četby.
Ostatně je to opravdu mé know how? Co jsem vlastně já vymyslel? De facto jsem taky jen posbíral střípky z něčeho co se mi líbilo jinde. Moje know how je pouze ten konkrétní výběr střípků dohromady, tak aby to bylo dle mých přestav v konkrétním případě. Know how je to proč, ne ta konkrétní sestava střípků...