TAURUS: však neříkám, že to bylo na závodících, chyba byla na naší straně
TAURUS: bylo to fakt dobrý i díky tomu, že jsme tam měli dobrou sestavu, nikdo tam nebyl chcíplej, všichni se do toho aktivně zapojovali. Lidi většinou dostávali odpovídající odezvu, pokud někdo přišel se skepsí, že to zase nedá, tak jsme ho povzbuzovali, že to zlomí - pak bylo skvělý sledovat, když se jim to povedlo. Když někdo přišel úplně zmatenej, pokusili jsme se mu co nejvíc poradit a když někdo přišel s nataženou držkou, tak jsme si z něj dělali více méně srandu - někdo to pochopil a otočil, někdo ne a to už je jejich boj. Ale těch nepříjemných lidí bylo z celé tisícovky asi jen 10, takže pohoda. A zajímavý, že držkovali výhradně chlapi - holky ani nepíply - žádná, hezky angličákovaly a velmi často i poctivěji, než většina chlapů :) o to víc mi bylo líto, že ten oštěp moc nedávaly - když se nějaká trefila, sklidila opravdový aplaus :)
Celkově bylo naším cílem závodící povzbudit a pobavit, když už museli jít na trest a mám pocit, že většina to tak brala...při odchodu mávali, loučili se, někteří i děkovali.
jestli jsem trénoval? jo, po závodě jsem si dvakrát hodil - jinak nebyl čas, měl jsem dost starostí s tím, aby bylo čím házet a nebyly fronty - což nebyly. Když jsme v pátek večer přijeli, někdo trénoval na těch kulatých balíkách slámy u parkoviště - prý to byli Slováci včetně Žišky - což byla asi pravda, protože přiběhl a suverénně se trefil.
a ještě jedno zajímavý zjištění: dost lidí z elitní vlny angličáky flákalo, vymlouvali se, že to nejde trefit...tak na co si tu elitní vlnu připlácí??