Netušíte, jestli k nám někdo vozí
tohle? Jsem to už před časem zaregistroval na nějakým čínským webu, teď celkem náhodou jsem to objevil u v
UK za mírně vyšší cenu, což by ale nevadilo, přece jenom kvůli možný reklamacím a jiným domluvám je to furt 100x lepší, než nějaká Čína, že...
To auto se mi celkem líbí, videa na YT a spol vypadají dobře, tlumiče jsou olejový, akorát mě trochu zaráží, že brushless verze jede podle nějakých zdrojů jenom cca 30 km/h, což normálně jezdí brushed modely jiných výrobců.. nicméně nevím, jestli mně to vlastně má vadit, když moje zkušenosti s řízením čehokoliv jsou nula, ehm :-).
Jinak obecně - jak tak prolízám nabídky všech možných aut, tak zjišťuju, že vlastně vůbec nevím, co chcu :-). Vzhledově se mi jasně nejvíc líbí klasická buggy, malinko míň truggy, ale zas chápu, že co se týče univerzálnosti je to s nima trochu na štíru, prostě to chce dráhu, a tu tady nemáme. Ani tu není nějaká komunita, nebo o ní aspoń nevím. Ta Vaterra/K949 je taky fajn, ale už se trochu bojím stability při vyšší rychlosti, najmě při zatáčení. Nebo to nemám řešit?
Nějaký expedice nebo crawling mě taky celkem zajímá, ale to už su úplně na opačným konci, že... komunita tu taky není, ale aspoň se dá jezdit všude a furt.
To nakonec dopadne dvouma autama, ach jo :-).