Kolem druhý hodiny ráno na Velikonoční pondělí jsem měl zatím nejkrásnější a nejhlubší zážitek s Changou :-)
Dostal jsem jí od sympatickýho Poláka na jednom open-airu. Musim přiznat, že příprava nebyla nijak extra, jedl jsem ten den maso, celibát nebyl, ale vzhledem k tomu, že jsem měl nakonec k dispozici dobrýho kamaráda sittera a ležela mi ta směs od léta v šuplíku, šel jsem do toho.. Vzal jsem věci a didgeridu a vyrazil na zasněženou zahradu do chajdy, někdy před 11tou v noci. Zatopil jsem, zahrál si na didge a časem dorazil sitter. Pokecali jsme , potom jsem dali tabákové Rapé (díky Katalino :-) ) na pročištění, a někdy kolem druhý jsem vykouřil nejprve směs MAO inhibitorů, ke který jsem přimíchal ještě svou liánu. Už v tuhle chvíli jsem cítil znatelný účinky na vědomí. Počkal jsem cca 15 minut, promíchal Changu zase s mou liánou a nacpal do vapíku.
Během několika nádechů jsem upadal do mnohem intenzivnějšího tranzu, než při předchozích zkušenostech. Stejně jako u předešlých výletů jsem slyšel vysokou vibraci, která mě přelazovala výše. Kolem mě byly kostičkovaný sloupy energie, který se přeměnily v růžovofialový chapadla a ty se ke mně začly natahovat. Wow, to je síla. Ty zrnka nedůvěry vůči těmto entitám, který jsem v sobě měl, ihned odfloukla láskyplnost energie, která z těch chapadel šla. Chapadla se přeměnily v ženské náruče, všude byly ženský spirity a já jsem byl malý novorozeně. Všechny ty ženy na mě čekaly s láskou, která mě úplně pohltila a natahovaly ke mně ruce, v tu dobu jsem byl zkroucenej ve fetální pozici. Dostal jsem další lekci v řadě v rozmezí let, která byla čistě o ženským principu a o síle, kterou ženy vládnou. Časem vize nabraly erotickej nádech, ale moc čistej a vznešenej, sledoval jsem ladnost pohybů ženských těl a jejich křivky a to co z nich vyzařuje, nebyla v tom ani špetka perverze.
Ke konci výletu jsem měl takový trochu tvrdší dualistický vize, jako např. jak jede v klídku dítě v autě a najednou prásk, bouračka a rozmázlá hlava, ale necítil jsem to nijak negativně, celkově to byl velice příjemnej, hlubokej a vyrovnávající výlet, stejně jako při předchozích zkušenostech s Changou, ale mnohem hlubší. Velikonoce jsou o znovuzrození a moje výlety na Velikonoce podle toho vypadají, i tento výlet navazoval na události z předchozích let, ale o tom zase jindy..
Celkovej pocit z Changy mám takovej, že moje tělo uzdravuje a je to pro něj přirozená látka s příjemným afterglow, délka prožitku sice nedovolí odvést tolik práce jako Aya, ale má to své výhody. Cítím vděk, horrorů jsem si zažil už dost a takový pohlazení je jako balzám na duši :-)