EKEAZE: Naprosto s tebou souhlasim - ochrany vuci prilisnymu poznani ktery by mohlo vest k zblazneni nam vsem dobre fungujou automaticky, ale porad je tady taky nase svobodna vule a vsechno se da prepisknout. Ale kdyz je clovek v klidu se sebou a nasloucha, tak si da podle me presne to idealni mnozstvi, co ma.
S výší davky mi to pride ze to ma tak tri levly, mensi - fyzicky uvolneni se do prostoru, vetsi - vizualni deformace a halucinace, a psychedelicka - odhmotneni a vylet vejs. A na hranici mezi vetsi a psychedelickou davkou je ten frekvecni zvuk. Naposled jsem ho slysela celou dobu, to podle me znamenalo ze sem byla na ty hranici.
MICHAL_R: Nebyl to muj vyber takze nevim, ale prislo mi to takovy klidny elektro, po druhy to byli naky islandsky stonemarimby, ktery dost dokreslovali celej muj zazitek.
Jeste sem premejslela o duchovnim prinosu stavu po nizsich davkach. Zadny velky prohlidnuti nenastalo, ale u vyletu mimo telo se uz asi daj ocekavat? Nebo je to proste jenom jeden velkej vizualni trip... Ted nechci zpustit bombardaci za znevazeni duchovni stranky DMT, to vubec, jenom z mejch zazitku sem mela pocit, ze nemam ani cas se na cokoliv ptat a uz vubec ne nad necim premejslet, neco videt jasnejc atak, tak by me zajmaly vase vhledy