• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Já když jsem hodně dobře naloženej tak vidím pohyb aerosolu prostorem když někdo na party zahnije.. a dokážu tu vibraci navnímat i uprostřed nočního danceflooru.. ve vrcholných stavech dokážu udělat i toxikologickej rozbor daný osoby..
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MEA: jj barvy mi taky i pri zavrenych ocich silne ovlivnuje okolni prostredi. ve dne na slunci jsou to oranzovo,zluto,cervene do sebe se zavijejici prostory a v noci cerno,modro, zelene geometricke obrazce.

    obecne by me zajimala podobnost obrazcu ktere se lidem vybavuji a kde se v lidech berou, proc jsou podobne. ja treba napotkavam entity ani nevidim jine planety. videl jsem treba do detailu prokresleny escherovsky svet, kde na sebe navazovaly schodiste vsemi smery po nich dolu skakaly mice a cele to bylo na povrchu koule. vetsinou ale vidim podobny do sbee se zavijejici tvar. mozna to je tim, ze podvedome chci mit kontakt se zdrojem nebo jak to rict. to misto, kde se makrosvet galaxii potkava se subatomarnim mikrosvetem. tezko rict jak to interpretovat ale vidam to vetsinou podobne a mam z toho takovy hrejivy pocit jako ze nas vesmir ma rad, protoze si pro nas pripravil takove uzasne divadlo a je rad, ze mu v nem delame divaky, kteri si ho uvedomuji a prozivaji ho a tim mu davaji silu. tolik promennych tak peclive poladenych aby mohl vzniknout a udrzet se tak komplikovany zivot .. vesmir nas ma proste rad :)


    DIAGONAL: jo do sestiuhlenikoveho rastru mi pak obcas zapadaji veci i s otevrenyma ocima.

    GLADILAF: zajimave. clovek sice nema fyzikalne schopnost videt UV, ale mozna si ho umi domyslet. jeden pikar mi onehda vypravel, ze sjetej "vidi smrad" a vidi treba jak psovi jdou z tlamy takove plazici se liany. tezko rict co clovek opravdu "vidi" a co vsechno dopocitava mozek.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MEA: pobyt ve tme - Mantak Chia: Dark Room Enlightment. Pred ukvapenymi zavery obvykle jedince i jeho ctenare chrani predchozi library research...
    FIDO_LETI_DOMU
    FIDO_LETI_DOMU --- ---
    VYHULENY_UFO: to bylo nejspíš tím, že nefungoval třetí dóm v šestém měsíci modré luny zrovna když měli provést a předvést důkaz svého úžasného umění. Ale jindy samozřejmě...

    Takovejhle Máků s felkim klopoukem najdeš všude a hodně i na NYXu, jj :D
    MEA
    MEA --- ---
    MICHAL_R: to je hezkoučký, jsem ráda, když se někomu povede hezky udělat vlastní vizuální kontinuitu a dokáže tím propagovat, co chce a tady se to povedlo.. chápu, že každej má svý individuální postupy, vize, vizuály, ale tohle povedeně ukazuje, o co vlastně jde..

    když to srovnám se svými vizuály, tak na mne většinou nic neútočí (zatím jsem nezažila žádný útok), většinou mne vtahují k sobě rostliny a ty se různě proměňují třeba v ornamentální fraktály, který se mění (popíšu to velmi zjednodušeně) buď na vizuál hranatý, ala "jedničky, nuly" a nebo vlnitý ala "sinusovka", ukazují se mi hodně rychlé příběhy a mezi nimi často vynikne nějaká informace, vize.. většinou se tam vyjevuje jednota, která se pak umí rozdělit například díky egu na různý roviny, nebo díky záměru na myšlenky a jejich rozvíjení, ale to hodně výjimečně, protože v tý smršti nestíháme a často mi přijde zbytečný řešit nějaký myšlenky a snažit se cokoliv vysvětlovat (egu nebo ego vetšinou).. a nejenom ve smršti teda :)
    MEA
    MEA --- ---
    JAZZZ: taky jsem něco podobné viděla, ale ne naprosto stejně.. bylo to megarychlý, takže bych si na to asi jen tak nevzpomněla :).. spíš jsem ale viděla ty barvy, než tvary.. a bylo to většinou za dne.. v noci mívám temnější vizuály :))).. a taky.. na acidu jsem to vídávala, ale s černým ohraničením často..
    MEA
    MEA --- ---
    KUNDRASA: taky se touhle otázkou začínám zabývat.. přijde mi, že vzhledem k množství endogenního dmt přirozeně v mozku a srovnání s množstvím exogenního dmt, který lidi užívají, jsou výše dávek nesrovnatelné - kdybych se mýlila, tak mne opravte prosim, čísla taky nejsou moje oblíbená parketa.
    takže imho nejde docílit přirozeně bez schopnosti hlubšího až hlubokýho tranzu, hypnotickýho stavu nebo snícího stavu /kdy se imho silně zvýší hodnoty dmt v mozku/ takovou produkci dmt, která by mohla být srovnatelná s exogenním podáváním látky, docílit..
    připadá mi, že pobyt ve tmě či meditace by silnější zvýšení hladiny dmt mohla dokázat třeba u hodně trénovaných jedinců se silnou schopností vizualizovat přirozeně.. napadá mne i u lidí méně racionálních a více pocitových..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOCOURMIKES: prosimte, samy sracky. snazili se me presvedcit, ze nejen cerna magie skutecne existuje a funguje. nejake prazvlastni obrady, svicky, hromady peri, ale vzdycky sem mel hlavne pocit, ze slo hlavne o to dostat divci navstevu do postele. ony nektere mentalne slabsi divky pod vlivemdrog bezproblemu uveri na carodeje, magii a tak.
    i pres veskere jejich snahy nikdy mi nedokazali predves funkcni obrad, kdy bych i ja spatril napriklad demona n-chaosu.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VYHULENY_UFO: co delali presne?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BBAN4N: aha, tak to je nejaka vec viry. s cernou magii sem se naposledy setkal u extremne prendanych uzivatelu pervitinu.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Poslal sigila, magickej symbol s jasným úmyslem přivodit neštěstí někomu jinýmu, to mi trochu evokuje černou magii :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BBAN4N: proc hned cerna magie?
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Zajímavej report o tom, jak dostal týpek na DMT lekci za to, že dělal černou magii :-)
    They Stole my Cigarettes - DMT Experiences - Welcome to the DMT-Nexus
    https://www.dmt-nexus.me/forum/default.aspx?g=posts&t=69412
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    JAZZZ:já taky,a často vídám i ten 0:48 na acidu
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MICHAL_R: to 0:57 jsem viděl. zajímalo by mě, jestli se tu více lidem vybavuje tenhle konkrétní vizuál?
    KUNDRASA
    KUNDRASA --- ---
    Ahoj, jaké jsou podle vás nejúčinnější techniky, kterými dosáhnout zvýšené produkce endogenního DMT? Mám zkušenosti s meditací, holotropním dýchaním a teď se chystám na pobyt ve tmě v kombinaci s půstem. Jenže když si čtu různé fascinující tripreporty lidí, kteří kouřili DMT, nebo měli ayahuascu, tak se to co do výsledku zkrátka nedá vůbec srovnat.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Tak u tohoto videa mě hodně zaujaly zejména ty animace:
    Spoof commercial for Spuiten & Slikken - Holy Smoke (Dir. Danny Merk)
    https://vimeo.com/151501497

    Jestli jsem to dobře pochopil, tak to je "fiktivní reklama na ´Posvátný kouř´ pro holandský televizní pořad ´sex a drogy´"
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    CORDELL: Tak třeba zcela zásadní roli, kromě diety (která "funguje" u všech psychedelik, i těch polo/chemických), hraje množství IMAO, jež mají přímý vliv na to, kolik DMT "je potřeba". Když Dennis McKenna a spol. dělali chemickou analýzu ayahuasky z různých míst Amazonie, tak si všimli, že DMT tam je relativně málo, zatímco IMAO relativně hodně ("relativně" ve srovnání s tím, jak si lidé na západě dávkují analogy):
    Erowid Ayahuasca Vault : Scientific Investigation of Ayahuasca, McKenna, Callaway, Grob 1998
    https://www.erowid.org/chemicals/ayahuasca/ayahuasca_journal3.shtml
    Je samozřejmě ošemetné srovnávat povahu/ducha či farmakodynamiku Ayahuasky a jejích analogů, ale přímá souvislost mezi dietou, množstvím IMAO a DMT platí IMHO i u těch analogů...
    MEA
    MEA --- ---
    FRUTAA1: paráda, děkuju! ozvu se, hotový bych to měla mít až příští rok, ale už vidim ten fofr a kvanta informací.. tak to chci mít trochu připravený dopředu.. určo uvítám kritiku (pro některý rejpaly konstruktivní :) ) a i diskusi, která by mi pomohla text zlepšit
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    CORDELL: Davkovani u IV / IM / vaporizace neni, IMHO, vzajemne porovnatelne, ani prevoditelne. Zejm. pri vaporizaci hodne zalezi na spravne technice - kdyz je technika dobra, tak se do hyperprostoru (úplné OBE) lze dostat i s mene, nez 35mg (pri 80kg telesne vahy) - zejm. kdyz se to zvladne cele na jeden nadech :-) Takze kdyz nekdo tvrdi, ze "60mg je malo" a tak podobne, tak to spis znamena, ze nema vychytanou techniku, a zbytecne si tak plytva materialem :-)

    Podobne to je pri oralni aplikaci s informaci, ze "150mg do kapsle atd..." - i zde je mozne si natrenovat vztah mezi dietou a "časováním" mezi aplikací IMAO a DMT, a dávkování tak snížit taky klidně několikrát (i pro úplné OBE). Je ale pravda, že orální aplikace to je mnohem víc individuální záležitost, než třeba vaporizace...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam