JAXXE: osobně bych byl s 5meo velmi opatrný. nn-DMT je taky pecka a zažil jsem s ním věci, že víc asi ani vidět nepotřebuju, ale smrt tam nehrozí. naopak mám po DMT takový velmi živý a zdravý pocit, jako by si moje buňky uvědomily, že spolupracovat je přece fajn :) taky by mně zajímalo co tam dělají ty bufoteniny, ale asi by to chtělo je izolovat, jinak si nedokážu představit, že bych to nějak dokázal v tu chvíli odlišit a zpracovat. ta žába se tím jedem chce bránit, ale zas na druhou stranu co tě nezabije, to tě prý posílí.
chápu to tak, že extrahovat psychoaktivní látku z rostlin je z pohledu mainstreamu takový feťácký, zatím co zakázat zvíře musí národ pejskařů pochopit jako jasnou blbost.
je tu překvapivě početná ezo komunita padesátníků, co zkoušeli i durman, takže na všelijaké toxické svinstvo jsou zvyklí a pokud se nezaseknou na nějakém tom spirituálním bypassu, tak oproti jejich konzumním vrtstevníkům asi dopadnou stále ještě docela dobře. takže jako proč ne, ale jak se do toho začnou míchat lidi jako Chobot a podobní, byl bych trochu obezřetný, aby to křehké status quo nerozbili.