• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    N_I
    N_I --- ---
    bad trip

    Větší nářez než LSD. Jaké to je, když si „dáte žábu“ - Reportermagazin.cz
    https://reportermagazin.cz/...dyz-si-date-zabu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: :D jako jo prostě :) ale nechtel jsi to nahodou postnout spis sem ? tady je to docela off topic
    [ Veda kontra paveda. Homeopatie, proutkari, sta opice, telepatie, atd... ]
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //tady rozhovor s clovekem, ktery to ma ujasneny. guru vsech ezoteriku a narkoturistu

    Petr Chobot nemá rád Zvědátory (Patrik Kořenář & Martin Rota) a Český klub skeptiků Sisyfos mu neudělil Bludný balvan jenom proto, že jim pohrozil astrálním útokem. Pochopitelně by útočil pouze se "svolením". A to svolení by dostal.
    Petr Chobot nemá rád Zvědátory a plánoval útok na Český klub skeptiků Sisyfos
    https://www.youtube.com/watch?v=WLqyIcL57C0
    N_I
    N_I --- ---
    HURW: ja nahoru mohl takovym zvetsovatkem...jako zoom...na hvezdy...lital sem si nekolik tisic km vysoko a hned zpet na tu zem do hliny..lehce casoprostorovy skoky nekam....i do vody, jezero nebylo velky ale ja myslel ze sem tam na dne marianskyho prikopu..:)
    N_I
    N_I --- ---
    HURW: u me to byl klid a touha zkoumat vse kolem sebe, bylo dulezity ze celou dobu u me byl kamos...pamatuju si jeste hrabani travou a lehka nemoznost chuze spis valeni se :) ale pak zase skoro beh do toho auta pro kazetu :)
    az na strach ze se mi nebude chtit vratit to bylo cely uzasny
    N_I
    N_I --- ---
    HURW: ja byl pak dokonale strizlivej, ale chvili sem se bal ze mi je tam u skritka tak dobre ze uz se nevratim, tou kazetou pop core 3 sem se vratil..:)
    N_I
    N_I --- ---
    HURW: počkej až sem přijde koudy se stolama :) ze je ufo uplnej ubozak neni novinka ale :)

    Jinak at nejsem OT - r.2004 cesta z bulharskyho teknivalu, u jezera, kolektivni seance u ohne kdy prisel skritek po malem potahnuti - plechovka -caj - na spicku noze, deset minut prolnuti s vesmirem, zem, voda, nebe, hvezdy, kamos se o me staral, probrani z tripu hlaska - prosimte nedavej ta tu kazetu mokum a nepoustej ji nehodi se to....proberu se...nulovej dojezd a jeden z nejvetsich zazitku v zivote....jsem rad ze jsme kamose neukecali uz na teknivalu a ze vydrzel nam to nedat....a pockal do klidu, kdy byl kmen po kupe.
    mozna je na case udelat vylet c. 2..snad bude spravnej setting
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: ve vsech klubech o halucinogenech trollis o ezu, sebepotvrzeni pomoci schopnosti splacet hypoteku, sobectvi a piratech (predpokladam, ze bejvalka je voli :)

    dovolil bych si reagovat slovy klasika:
    LISTER: Nechápeš, že tahle historka jde úplně mimo mě? Ona sama je totiž totálně mimo. Do kosmu! Ty seš naprosto jetej mimoň! Drž už sakra hubu!
    RIMMER: Ty nechceš slyšet tu historku?
    LISTER: Dyť o tom mluvim už víc jak čtvrt hodiny.
    RIMMER: Asi proto, že jsem se nedostal k tomu nejlepšímu...
    LISTER: A co bylo to nejlepší?
    RIMMER: Ááá, to přišlo o dvě hodiny později, když on hodil trojku a dvojku a já hodil čtyřku a trojku. Vzal jsem kostky...
    LISTER: Počkej, Rimmere, přestaň. To nejlepší je stejný, jako ten kýbl nudy předtim.
    RIMMER: Abych vás dlouho nenapínal. Hodil jsem pětku a čtyřku, což přebilo jeho pět a další dvě šestky. Po nich dvě čtyřky a dvě pětky. Když pak hodil trojku a dvojku, padla mi šestka a trojka.
    KOCOUR: Ten blbec by moh´ nudit za vlast!
    VEX
    VEX --- ---
    Hmm, velmi citlive misto jak je videt. Vse se vyjasnuje.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JAZZZ: pico vis hovno o tom, jak sem financne zvladal jeji dluhy a exekuce. tak jako chapu, proto tebe je pul mega par bitkojnu, ktery vysypes, kdyz stara udela pruser a pujci si nekde, kde nema a jeste nema na splatky.
    pico vis hovno, kdyz ti jako darek zustane pul mega, ktery musis nekde vratit, stalo me to podil z prodeje bytu a tri roky splaceni.
    ta teorie ti fakt nevychazi a o tomhle drz hubu, ok?

    //neznam ezocloveka, ktery by byl financne gramotnej.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: kriteria, ktera jsi zvolil, vypovidaji o tom, ze to mas v hlavicce vsecko pomotany.
    je mi lito ze tvoje bejvalka ti tak lezi v hlave ale podivej se na to z ty stranky, ze vydrzet s takovym kokutkem, jako jsi ty, muze jenom velmi specificky clovek. a tys ji poslal do hajzlu, protoze jste spolecne jako par nezvladli jeji finance. sorry ale bez uz fnukat nekam jinam.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: to si me pripomel, sledoval jsem tedka na kabelu serial od emira kusturici "Tenkrat na vychode", kde sleduje divoka devadesata leta. je tam jeden dil, ktery se venuje ezoterice a byl tam i kus venovany slavne "ezo tv", ktera tu nekolik let bezela....

    Tenkrát na Východě s Emirem Kusturicou / Volt egyszer egy Vadkelet – Emir Kusturicával (TV seriál) (2018) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/669172-tenkrat-na-vychode-s-emirem-kusturicou/komentare/

    Recenze: dokumentární seriál Tenkrát na východě (2018) – Kulturio.cz
    https://kulturio.cz/recenze-dokumentarni-serial-tenkrat-na-vychode-spektrum/
    Zatímco u nás začali podnikatelé nosit fialová saka a bílé ponožky, na Balkáně, v Maďarsku či Rumunsku se obrovsky populární staly čarodějnice, vědmy a esoterika vůbec. Ostatně EZO TV vysílala také u nás v Česku, popularity jako ve zmíněných zemích asi nikdy nedosáhla, ale různé výklady z karet a věštby můžeme dodnes zahlédnout i na běžných televizních stanicích. Jak nás přesvědčí návštěva Marie Campiny, dodnes zde požívají tyto ženy (většinou – věděli jste, že existoval i Maďarský svaz čarodějů?) velké úcty – proto může tato čarodějnice na hlavě nosit zlatou korunu, masivní zlatý náhrdelník a na sobě výrazné červené šaty.

    Byla to údajně právě ona, kdo radil Eleně Ceausescuové a svými kouzly zajišťoval jí i jejímu manželovi Nicolaeovi ochranu a nehynoucí lásku všech rumunských obyvatel. Dva měsíce před jejich svržením a rychlou popravou ji prý varovala a nabádala k útěku, bohužel diktátor ani jeho rodina neuposlechli.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: o nene, kolego, ezo frceli uz lidi kolem F.Drtikola a pod, nadto v jednom case se tesila ceska spiritisticka spolecnost az 300tisicum prihlasenych clenu. Jestli tady ma neco tradici, neni to huleni, ale ezo
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: hele, rikejm tomu jak chces, ale faktem je, ze minimalne od sedesatych let byznys s ezoterikou jede.

    nejdriv s tim zacali hipici v 60/70, kdy jezdili hledat do indie mir a asramy. v 80 se rozlezli na plaze goa do rytmu hudby a psychedelik, dneska se jezdi do dzungle za takzvanymi samany.

    prototyp takovyho hledace stesti je treba steve jobs, ten taky pred tim, nez se stal slavnym kapitalistou a prihlasil se k vlastni dceri sjizdel lsd a jezdil hledat do indie viru.

    pak se objevi cesky chudak typu chudak antonio kolacek
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ty vole, to me mrdaj tyhle ezoverozvesti. to si me nemuze dat do ignoru jako kazdej jinej normalni clovek a drzet pritom hubu? proste dalsi chudak.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Ten pocit, když si člověk dá VYHULENY_UFO do ignore, přijde na fórum a vidí jen reakce na VYHULENY_UFO.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    UF0UN: eee nevim o čem se bavíte, ale věřím že o nic nepřicházím - mám vyhuleny ufo a toho arogantního slovaka v ignorelistu, je to fakt super, výrazně jsem si tím zlepšil poměr mezi užitečnejma informacema a hádajícíma se debilama, doporučuju každýmu!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: zrovna v tomhle auditku bych vařiče povýšil na syntetika
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    UF0UN: ano, pochopil jsem ze bych se poustel do pro me zcela zbytecne diskuze, ze zadny priklad nechce a smazal jsem se.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tak kdyz pomatenym sobeckym hledacum vlastniho stesti nevadi, ze domorodyho samana zredukovali na varice drog, proc ne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam