• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    MORPHLER: teď není účelem vytahovat příklady, ale pochválit ufa za brilantní kombinaci klasické levicové kritiky imperialistických tendencí západní ezokomunity a zároveň vyjádření konzervativně pravicového názoru, že úspěch tak, jak ho chápe meritokracie/liberalismus, je to nejdůležitější měřítko hodnoty člověka.
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    ja jsme dle popisku ufa taky v norme :D akorat nevim jak se zije bez dluhu a zaroven s hypotekou :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    UF0UN: dusledek narko turistiky, chobotu a jinych pseudosamanu. nejvetsi priceneni k tomu maj lidi z kapitalistickyho blahobytu, kterym pohoda a luxus nevoni a tak si musi jezdit neco dokazovat na ubohejch chudakach z dzunle, pro nez je prodej drog belochum nejvetsi prijem.


    ja se jinak uklidim, az nekdo dokaze, ze existuje aspon jeden dusevne rozvinuty ezofanousek, ktery bude mit stabilni praci, nebude devatero remesel a desata bida, nezacal fetovat mezi 12-15 rokem na zakladce, bude bez dluhu, dokaze si vydelat na zdravotni a bude mit hypoteku nebo pujcku a nebude volit piraty.
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    moc pěknej článek o komodifikaci ayahuasky

    https://kahpi.net/ayahuasca-fashion-kenzo-paris
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    JAZZZ: no ja si myslim ze ufo se prave odkopal a vime, proc u slova "ezo" vyskoci jak certik z krabicky... poslouchal to 10 let a uz ani na nyxu nema pokoje
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    POOWL: klid, ber to jako kulturni stret a filozofickou diskusi o prolinani ezosveta s moderni technokratickou spolecnosti zapadniho stylu.
    POOWL
    POOWL --- ---
    VYHULENY_UFO: VYHULENY_UFO: nechces tedy radeji zacit ignotovat tohle a jina ezopico auditka?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JAZZZ: par cisilek v databazi, rozumim, nekoho to bavi, kdyz mu domu furt chodej upominky a exekutori. me ne a povazuju za znamku ignorantstvi, kdyz nekdo nedokaze mit svuj zivot v cajku. jsme levna krajina.
    no a do toho kdyz ti takovej clovek blaboli hovna, ze penize nic neznamenaj a zivot je o jinejch vecech. napriklad o dovolenych na kanarech, masicku prestickych prasatek ci drahych francouzskych vonavkach, drahych rumech...

    nene, pokrytectvi je mlit ezohovna, do toho mit rozmrdanej zivot a soucasne chtit vydobytky kapitalismu.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: sebevedomi je zaklad cloveka. sobectvi je jaho maligni prebujela forma jako treba kdyz cloveka se kterym zijes 10 let posles do hajzlu kvuli par cisilkum v databazi. chapu ze mas nejakej smutnej pribeh tak si ho tu vylejvas, ale nechces si vazne radsi zajit pokecat k psychologovi?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VEX: sobectvi je zaklad cloveka.

    Sobecký gen – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Sobeck%C3%BD_gen
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: Takže tady budeš prostě dokola obtěžovat svým "Pravdou je...", "Faktem je...", "Všichni jsou..." bez ohledu na to, že to vůbec nesouvisí s tématem diskuse. To je hodně sobecký a bezohledný.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VEX: prisaham bug, ze je mi uplne uprdele na co je nebo neni nejaky vicecimene anonymni idecko zvedavy. na zbytek mas ignory a tecka.
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: To je všechno moc hezký, ale není důvod to sem psát. Nikdo na to něni zvědavej.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VEX: ja mam taky veci v poradku, takze muzu mlit zase svoje antiezohovna.

    mit veci v poradku, to proste musis mit v sobe. pokud to nemas, drogy ti nepomuzou. je potreba dlouhodoba prace, koncetrace (nekdo by rekl pravidelny meditace). navic to hodne souvisi se vzdelanim, ja osobne uz se vubec neseznamuju s buchtama, ktery zacaly s fetovanim a chlastanim jeste na zakladni skole. to je jedna z mych prvnich otazek behem seznamovani.
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: Je mi líto, že máš kolem sebe jen lidi co nedostávají svých závazků, ale s tím ti na internetu asi neporadí. Však píšu. Mám v pořádku věci v offline realitě, takže si tady můžu vesele mlít ezohovna.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VEX: priznam se, ze neverim ezopice, ktera mi tvrdi, ze nema dluhy. v my vekovy kategorii 40 a vic jsou ezopice uz jenom s dluhama. nesnasim ezokecy, protoze nejdriv musis mit v poradku veci v bezny offline realite a pak si mel ezohovna, kdyz chces lhat sam sobe. me to prijde zbytecny a sem spokojenej s malomestactvim, neojebavam kamose, dluhy platim, na drogy a chlast si vydelavam, dane odvadim a zbytek je uz jen zabava.
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: Dobře. Řekněme, že jsem taky lehce ezopiča (dle tvých měřítek). Svoje závazky si plním na sto prcent. Nemám žádný dluhy. Ani hypotéku. Takže statisticky dvě ezopiči. Jedna neschopná fungovat, jedna ano. Výsledek je tedy co? Že psychedelika jšou špatná áááánoo?
    AMBIENTIUM
    AMBIENTIUM --- ---
    VYHULENY_UFO: To je smutnej a poučnej příběh, ale přisuzovat plnou nebo částečnou odpovědnost za tento marasmatický stav osobnosti psychedelikům je spíš úniková strategie...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VEX: to je vsechno? ja ti k tematu o tom, jak psychedelika lzou, dam vic. krasny priklad je ma bejvalka, ty jednou houby rekly, ze se mnou vydrzi az do konce zivota. ten konec zivota prisel po deseti letech, nez sem ji poslal do prdele, protoze ty houby nedokazaly jednu vec: zaplatit pul mega dluhu a exekuci, protoze jako spravna ezopica verici halucinacim neplatila zavazky, schovavala se pred pokutama z mhd, exekutorama a ignorovala 130litru dluh u vzp. takze z toho proste vypliva jen jedno a to, ze halusky tvoje problemy v offline realite nevyresi.
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: bla bla bla mám hypotéku bla bla nevadí mi to bla bla fakt mi to nevadí bla bla vy si jenom lžete, já jsem šťastnej, přísahám bla bla
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam