• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    VEX
    VEX --- ---
    Hmm, velmi citlive misto jak je videt. Vse se vyjasnuje.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: kriteria, ktera jsi zvolil, vypovidaji o tom, ze to mas v hlavicce vsecko pomotany.
    je mi lito ze tvoje bejvalka ti tak lezi v hlave ale podivej se na to z ty stranky, ze vydrzet s takovym kokutkem, jako jsi ty, muze jenom velmi specificky clovek. a tys ji poslal do hajzlu, protoze jste spolecne jako par nezvladli jeji finance. sorry ale bez uz fnukat nekam jinam.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: o nene, kolego, ezo frceli uz lidi kolem F.Drtikola a pod, nadto v jednom case se tesila ceska spiritisticka spolecnost az 300tisicum prihlasenych clenu. Jestli tady ma neco tradici, neni to huleni, ale ezo
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Ten pocit, když si člověk dá VYHULENY_UFO do ignore, přijde na fórum a vidí jen reakce na VYHULENY_UFO.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    UF0UN: eee nevim o čem se bavíte, ale věřím že o nic nepřicházím - mám vyhuleny ufo a toho arogantního slovaka v ignorelistu, je to fakt super, výrazně jsem si tím zlepšil poměr mezi užitečnejma informacema a hádajícíma se debilama, doporučuju každýmu!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: zrovna v tomhle auditku bych vařiče povýšil na syntetika
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    UF0UN: ano, pochopil jsem ze bych se poustel do pro me zcela zbytecne diskuze, ze zadny priklad nechce a smazal jsem se.
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    MORPHLER: teď není účelem vytahovat příklady, ale pochválit ufa za brilantní kombinaci klasické levicové kritiky imperialistických tendencí západní ezokomunity a zároveň vyjádření konzervativně pravicového názoru, že úspěch tak, jak ho chápe meritokracie/liberalismus, je to nejdůležitější měřítko hodnoty člověka.
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    ja jsme dle popisku ufa taky v norme :D akorat nevim jak se zije bez dluhu a zaroven s hypotekou :)
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    moc pěknej článek o komodifikaci ayahuasky

https://kahpi.net/ayahuasca-fashion-kenzo-paris
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    JAZZZ: no ja si myslim ze ufo se prave odkopal a vime, proc u slova "ezo" vyskoci jak certik z krabicky... poslouchal to 10 let a uz ani na nyxu nema pokoje
    POOWL
    POOWL --- ---
    VYHULENY_UFO: VYHULENY_UFO: nechces tedy radeji zacit ignotovat tohle a jina ezopico auditka?
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: sebevedomi je zaklad cloveka. sobectvi je jaho maligni prebujela forma jako treba kdyz cloveka se kterym zijes 10 let posles do hajzlu kvuli par cisilkum v databazi. chapu ze mas nejakej smutnej pribeh tak si ho tu vylejvas, ale nechces si vazne radsi zajit pokecat k psychologovi?
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: Takže tady budeš prostě dokola obtěžovat svým "Pravdou je...", "Faktem je...", "Všichni jsou..." bez ohledu na to, že to vůbec nesouvisí s tématem diskuse. To je hodně sobecký a bezohledný.
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: To je všechno moc hezký, ale není důvod to sem psát. Nikdo na to něni zvědavej.
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: Je mi líto, že máš kolem sebe jen lidi co nedostávají svých závazků, ale s tím ti na internetu asi neporadí. Však píšu. Mám v pořádku věci v offline realitě, takže si tady můžu vesele mlít ezohovna.
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: Dobře. Řekněme, že jsem taky lehce ezopiča (dle tvých měřítek). Svoje závazky si plním na sto prcent. Nemám žádný dluhy. Ani hypotéku. Takže statisticky dvě ezopiči. Jedna neschopná fungovat, jedna ano. Výsledek je tedy co? Že psychedelika jšou špatná áááánoo?
    AMBIENTIUM
    AMBIENTIUM --- ---
    VYHULENY_UFO: To je smutnej a poučnej příběh, ale přisuzovat plnou nebo částečnou odpovědnost za tento marasmatický stav osobnosti psychedelikům je spíš úniková strategie...
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: bla bla bla mám hypotéku bla bla nevadí mi to bla bla fakt mi to nevadí bla bla vy si jenom lžete, já jsem šťastnej, přísahám bla bla
    AMBIENTIUM
    AMBIENTIUM --- ---
    VYHULENY_UFO: Fajn, to už jsi říkal asi 100x všude různě, říkáš to pořád dokola a skoro nic jinýho ani novýho, objevnýho nebo jakkoliv inspirativního od Tebe neslyšet, krom toho, že psychedelika dělaj z lidí debily. Děkujeme ti za názor, drž se svý hypotéky a svýho materialistickýho světa a nech ostatní žít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam