• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    FLAD: treba, taky napad :) Zajimavych karet na kombeni tam bude vic.
    ONDRA_PATA: pokud budes nekde v schengenu, tak si zajdi do nejakyho wifi koutku, stahni update a pak jed normalne hraj. Tarify jsou ted v ramci skoro cele EU takovy, ze za volani a data platis stejne jako u nas.
    FLAD
    FLAD --- ---
    HOCH2: Já bych to zkusil zkombit s Fel Reaverem.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    D3XTER: zajimavy jsou i karty, co muzes pouzit, je tam par karet, ktery rozhodne nechces mit na stole (za locka treba demon co dmg do nej jde i do tebe, demon, co ti da 5dmg pokud zahrajes dalsi mobku. Nektery neutralky k tomu pujdou taky pouzit).

KAJJAK: Kdyz je treti kolo a mag zahraje secret, tak mam stazeny pulky bud kouzlit nebo cokoliv udelat. Muzu max. tezce odhadnou, jestli je jeho cilem moje potvora nebo kouzlo.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    D3XTER: treachery+doomsayer=profit?!
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOMAJDA:
    frustruje :D
    J4C0B1M:
    KOZLIKK:

hele tak hodne dela i to, ze s tim deckem mam nahranych hromadu her, nemuzete cekat, ze kdyz zacnete hrat zcela novy archetyp, ze se ho naucite ovladat za 10 her... Dalsi vec je vseobecna znalost souperova decku, treba obehrat magovy secrety nekdo umi a nekdo zase neumi... Vsadil bych boty ze v mirroru se stejnym deckem vyhraju 6 z 10 her proste proto ze to mam nahrane uz a vy ne...
    D3XTER
    D3XTER --- ---
    zaujímavá nová mechanika
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Tohle je sranda (ukradeno beze změny od Kolenta, ale tenhle archetyp je známej)

VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    KAJJAK: Povedzte Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým slovom flustruje?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KOZLIKK: právě a i když člověk má 3/6 priesta tak ho nemůže vyhodit, páč si zabije další kolo s Giantem
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: ja hraju wild prave proto, ze si muzu sestavit balik tak, jak chci ja a z ceho chci ja.
    Treba na zacatku standardu mi vadilo, jak to bylo stejny - vsichni byly cthunove, atd.
    Ve wildu nepotrebuju za prista treba vubec Velena, staci mi Raza, Justicar a jsem za ctyry healy zadarmo kazdy kolo a to jsou jenom dve karty, ktery bych na standardu nemohl hrat spolu.
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    KAJJAK: dej si par facek...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    HOCH2:

me wild nebavi, to hrajou lamy co se nechytaji na standardu a flustruje je to ze dostavaji na budku, tak aby je hra bavila, jdou hrat wild...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: nechces zkusit misto standardu wild? Tam by se ti asi vice zurocilo to tvoje vyvyjeni novych a novych balicku a mohl by sis tam zaradit, co by se do tebe a do souperu veslo.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

vsak jak jsem tu uz psal, proti agrum hrajes max polovinu her a z tech poloviny her to v polovine pripadu na ruce mas... kdyz nemas tak je jasne ze si v prdeli...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KAJJAK: kámo ten deck je sračka, zkoušel jsem pár her a když nemáš doomsayera nebo EtS+ Circle combo na ruce tak tě dá jakýkoliv aggro, když už člověk vyhodí Gianta v 5. kole, tak dostane hex nebo SW:D, jade druid tě rozemele. Ano Bishop je krásný combo po Giantovi, je krásný vidět jak YShaarj vytahuje prasárny z decku, ale přijde mi to kurva nekonzistentní. Pirate warr teď v poslení hře zabil v 5. kole a to jsem měl healing potionku
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOZLIKK: tak to vypada, ze uz v Texasu nebudou vsichni jejich ITaci, ale nejaky budou asi i z Indie :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    J4C0B1M: pockej, to jsi jako vazne necekal ten fstrike ? ehm ... :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    fakin bullshity dneska, 3:0 arena a typek vyhraje protože si z Kabala vytáhne Doom a druhej klaun má na ruce a zahraje volcanic potion do Corrupted Seera do Blizzardu do Meteoru do Y'Shaarj, Rage Unbound do Flamestriku, yea I should play around it!
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: ungoro a gadgetzan jsem prohodil, samozrejme.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    OBOJETNIK: jo, to by odpovidalo, klasickejch packu jsem mel otevrenejch uz 13 od posledni legendarky, proto mi 11 novejch nic nedalo. ungoro jsem mel otevrenejch 3, otevrel jsem 5 dalsich a legenda tam byla. stejne jako gadgetzan, 6 od posledni leg. a hned v prvnim boosteru mi ted dorazil quest pro warlocka.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    hehe, mozna jsem fakt jen lucker https://hsreplay.net/replay/x7WmfhpGJn93NKUmZJT4To Chudak souper :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam