• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FLAD: z odpovedi na tyhle uplne pocatecni dotazy se asi nic nepriucite ale tak napisu verejne:

Covece jsem v praci a nemam cas se mrknout na net a z hlavy ho nevim. Jen bych se zeptal. Za koho podle tebe hrat ? Co koupit abych se dostal k lepsim kartam ? Co mam ta sebou? Practise za druida a za maga. Odehrano cca 30 her v play modu casual s 15 vyhrana. Cca 5 her ranked 3 vyhry dve prohry. Hraju druida. Koupil jsem jen starter pack 15 balicku. Zkousel jsem single journe frozen throne a ten druhej a nechytam se. 170 goldu a snazim se plnit daik quests. Tot asi za me.

Muzu poprosit za nejaky zakladni ingo viz otazky vyse ?
    FLAD
    FLAD --- ---
    CHEWBACCA: Klidne pis semi, spousta z nas se pak neco priuci ;)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKASON: Ano a dokonece jsem s tím i vyhrával!
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    J4C0B1M: Hral si s tim DK nejakou hru nebo ne? Ano, na papire to vypada hezky ale da se to neuveritelne lehce outplaynout chytrym stavenim minionu. Coz treba u DK paladinovo zbrane nejde.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKASON: ta zbraň dává až 12 dmg jednim sekem, to mi přijde jako kurva dobrý a blokuje některý playe
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    J4C0B1M: Jakej by tahle karta mela performance v jiny mete muzemr maximalne vestit z koule.
    Ja tvrdim ze je ta karta objektivne nejslabsi z DK karet a ackoliv nejaka synergie existuje, neni dost dobra na to aby vyhrala hru.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKASON:asi ale nedokážeš pochopit, že karty nejsou špatný kvůli tomu jaká je meta
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    VOMAJDA: Tak win condition se vysvetluje pomerne hezky sam. Vsechny DK dokazou svou hero power (bez battle cry) vyhrat hru. Garrosh si muze sypat po 1 dmg do prazdnyho boardu do konce veku :)

J4C0B1M:
    Staty z HS Replay:
    DK Malfurion: hraje se v 16% decku, 56% win rate
    DK Anduin: 12% decku, 52% win rate
    DK Rexxar: 4% decku, 52% win rate
    DK Garrosh: 1,6% decku, 45,5% win rate

Ale hlavne ze ja jsem noob :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ten midrange z netu bude třeba lepší, až se srazí počet druidů, vyhodí se Geist, vyhodí se TBK, přidá se Rotface a Fishes a paráda

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Koho muzu otravovat zacatecnickejma dotazama do zprav? Nechci tady zaclanet
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    tak hraje se minimálně Grommash Helscream a Bloodhoof Brave. Battle Rage je s jedním poškozeným minionem na stole lepší lízání než Arcane Intellect, kterej se hraje v úplně každym mágovi, protože je úplně neuvěřitelně dobrej. Execute se hraje pořád minimálně jednou ve všem, kromě pirate warriora, protože tam je skutečně slabá. A Sleep with Fishes stejně jako např. Brawl, Flamestrike, Blizzard, Fan of Knives nejsou tak úplně špatný karty ;)
    A mimochodem - nevím, jestli win condition znamená úplně přesně to, co si myslíš, že to znamená :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKASON: to že to neumíš zahrát neznamená, že to je špatnej DK a špatnej deck
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    J4C0B1M:
    Kolik enrage karet se komepetitivne hraje? 0?
    Ano, budu si kartou za 8 man supportovat trojdrop :)
    Rotface je ferovej argument.

KOZLIKK:
    Battle rage je trash (a zaroven win more karta)
    Execute se od nerfu nehraje
    Sleep with fishes? V 9+ kole dokazu dat za 4 many 4 damage do vseho, win condition jak svine!

Don't get me wrong ale vzhledem k tomu ze mi DK padnul jsem se hodne snazil postavit s nim funkcni deck, a se soucasnym card poolem je to ztrata casu a ztrata ranku.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKASON: aktivovat enrage? Bersekři? Rotface?
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    NAPOSPAS: Kdyz se clovek podiva na tyhle decky, fungovali by uplne stejne (ne-li lip) bez DK. Kazdej class tam ma nejakou hratelnou synergii, z karet co se hrajou dnes ma DK synergii maximalne s Acolytou a Grim Patronem.
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    FEKASON: Mne se nahodou docela zamlouva a control war neni uplne spatny imo.
    Napr:
    Death Knight Control Warrior - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/892704-death-knight-control-warrior
    nebo
    Top 20 Legend DK Tempo Warrior Guide - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/907382-top-20-legend-dk-tempo-warrior-guide
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: to nemam.ale vzdycky je tam ten skret co po spellu resetuje hero power
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    KVIIIK: DK maj stejne rozdilnou kvalitu, jako questy. Kuprikladu Warrior DK (kteryho jsem dostal z adventure) je neuveritelnej trash kterej nefunguje ani kdyz kolem nej postavis celej deck.
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    tak jo, jade druid je funguje :) nemusim premyslet a proste hazu karty na stul. ranked je trapnej
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    hmmm, 12:0?

HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Na co kraftit DKs, kdyz jich vetsinu dostanete v prvnich 10ti paklech, zejo? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam