• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving

Techniky vojenske prvni pomoci
    TCCC
    Care under fire
    Improvizovana medicina a prvni pomoc

rozbalit záhlaví
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    STENNY: Nebudu. Ale něco nahodím.
    prasklý zub, zlomený zub, trojklanný nerv, vypadlá plomba, zarůstání zubů proti sobě, poranění dásní, zničená/poškozená protéza, citlivé zuby. Něco mi říká, že vytrhnout zub bez vybavení a tréningu je spíš cestou jak přijít o své.
    STENNY
    STENNY --- ---
    STENNY: Zájem evidentně je. Teď ještě tu osnovu :). Já to sice klidně sestavím sám (ve spolupráci se zubařem a příručkami), ale budu rád, když mi nahodíte, co tam chcete. Jinak je riziko, že to tam nebude.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Zatím nezávazně jsem sehnal člověka, který učí první pomoc a profesí je zubař. Jevil ochotu udělat krátkou přednášku ohledně zubních problémů v horizontu např. půl roku bez dosažitelné lékařské péče, když si naspecifikujeme, co tam chceme. Je tu někdo dostatečně erudovaný, aby se se mnou pokusil sestavit seznam témat?

Dejte mi prosím palec, kdo by měl zájem o účast (tj. pokud zájem nemáte, palec nedávejte).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OTAKAR: Zličín dám, když nepojede nikdo z blížeji :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Taky prosím ubytování.
    Odvoz můžu nabídnout, ale max ze Zličína, nebydlím v Praze.
    STENNY
    STENNY --- ---
    ANARCHY: Taky mám zájem o ubytování, jídlo a ideálně i místo v autě z Prahy.
    Zájem o certifikaci upřesním do konce měsíce.
    Díky.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    ANARCHY:
    Hele jestli je to TCCC co je to za certifikaci,NAEMT?Že by tohle štemploval Wiesbaden bych se dost divil.Nemám v plánu se účastnit,čistě zvědavost.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VAMPYRCIK: Radan na to nijak nespechal, takze pocitam, ze kdyz to bude fixne potvrzene do konce listopadu, tak by to melo podle meho nazoru stacit
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    ANARCHY: do kdy potřebuješ znát zájem o certifikaci?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ubytko, stravu i svoz z Prahy (Anděl ideálně :)
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    ANARCHY: take se hlasim o ubytovani, stravu a v pripade moznosti i misto v aute. diky
    SWIST
    SWIST --- ---
    ANARCHY: Pro mě taky strava + ubytování.

Plus tedy pokud bych se k někomu vešel do auta při cestě tam a na zpátek, tak bych byl rád. Momentálně bydlím na Biskupcově, ale samozřejmně počítám že se někam přiblížím..
    BAAL
    BAAL --- ---
    ANARCHY: Výborně, tak bych tedy chtěl byt a stravu pro mě a Tuile
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Takze tedy kurs probehne stejne jako posledne, tedy v Mutejovicich u Rakovnika, bude opet mozne objednat ubytovani a stravu v mistnim pivovare
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    BAAL: Minule to bylo pres Radana, zeptam se ho pro jistotu jestli to bude tamtez, a jak pripadne s ubytovanim
    BAAL
    BAAL --- ---
    ANARCHY: Nepamatuji se asi správně, ale ubytko jsme si objědnávali posledně sami nebo přes Radana také?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Takze tedy mame objednany termin 15.-16.12. pro techto 12 lidi -

ALDARION
    ANARCHY
    BAAL
    LORD_WANG
    NAVARA
    OTAKAR
    STENNY
    SWIST
    TRPASLICE
    TUILE
    VAMPYRCIK
    WRIGLEY

Napiste mi prosim jeste kdo mate zajem o tu certifikaci - ptal jsem se na to a ma platnost 3 roky, pak je potreba ji pripadne obnovit
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    ANARCHY: Olajkováno.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ANARCHY: dodoodleno
    STENNY
    STENNY --- ---
    ANARCHY: Nespěchám na to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam