• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    ROMI: A o zlodějích tu mluví kdo a kde??? Asi bych tu mohl napsat něco hodně emotivního, co by mě mrzelo později, a tak napíšu něco emotivního, co mě mrzet nebude. Jsem jen člověk a dělám první poslední, aby Mycelium dopadlo dobře po všech stránkách. Denně ho řeším už několik měsíců a prioritní jsou v tuhle chvíli knihy, které nemáme kde tisknout, protože není papír.
    Takže jo, neohlídal jsem sazeče, aby poslal podklady k e-knize včas. Mrzí mě to, ale prostě toho bylo dost a mám jen dvě ruce.

    A pardon, ta emotivní část, málem bych na ni zapomněl. Čistě soukromě, zcela mimo společnost, ve které pracuju, a jako uživatel nyxu od roku 2002, který si může dovolit reagovat na příspěvek zcela nekonstruktivně: Polib si prdel.:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ROMI: jako já chápu ten strach, vím, že tomu se blbě zamezí, ale když se potenciální zákazník ptá na dostupnost eknihy, tedy ji chce koupit a ptá se, proč není hned s printem a oni mu řeknou, že ji nechtěj najít na ulozto...:-/ to není pěkné k potenciálnímu platícímu zákazníkovi.
    A doufala jsem, že se tahle blbá praxe nebude týkat Mycélia, když dříve vycházelo zároveň.
    ROMI
    ROMI --- ---
    RICARDERON: No jestli souhlasis s tim, ze ctenari eknih jsou zlodeji, tak nas moc rad nemas. A jestli to brzdite jako vydavatelstvi to vydani eknihy, tak nas porad rad nemas. Neznam vase dohody s Kosmasem a ani nevim, jak jste propojeny, ale dobra prace to neni.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    ROMI: My vás taky máme rádi. Váš nakladatel.
    ROMI
    ROMI --- ---
    MOUNTBATTEN: tak to jsou strasny kokoti teda, a serou me s tim jak se s tim serou s tim vydanim :(
    VANEK
    VANEK --- ---
    Copak Šestice, ale v letenském Kosmasu vyložili mezi novinky i Snovačku!
    FIFI
    FIFI --- ---
    UNREALONE: nastrazil :))
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    spoiler komando se tu rozjelo slušně :-D

    no dneska mě Astuaner nastražil do cesty Kosmas a co byste řekli - měli ho tam...jdu na to!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    E2E4: My podobně jako sekta Vítačů naivně přivoláváme 7. a 8. díl a přitom netušíme, že ve skutečnosti se na nás řítí něco úplně příšerného! :-) každopádně jsem si nemohl odpustit rýpnutí, že každý vynález, který aspoň trochu stojí za řeč, pochází z Gerdy. Tam museli určitě mít úžasnou steampunkovou minulost, při které kdysi kolonizovali celou planetu ve vzducholodích a pokryli ji visutými mosty a eifelovými věžemi. Později taky přišli na to, jak proniknout do R-A prostoru a tak dál... a i když narazili na síly, které neměly pod kontrolou, stejně se aspoň pokusili.
    A moje interpretace je, že Össeánce v lastně taky vymysleli Gerdánci... jsou produktem jejich krevní skupiny C a gerdánské biotechnologie. To, že je to experiment, který se vlastně stejně jako mnoho jiných vymkl kontrole, nic nemění na tom, že Össeánci sami jsou produktem gerdánského technického umu a Lucas nakonec taky není ani tak Pozemšťan, jako prostě Gerdánec... i když třeba se to tak v příběhu nejeví jako hlavní linie a Gerda a její GASA působí jako parta loserů. Podle mě jsou ale Gerdánci užasní a jsou hlavními zneuznanými hrdiny celé ságy.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BUBLINATOR: Urrümaë.
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    No šlo mi hlavněo to, že tady mi vznikla bílá tapeta. Ve skutečnosti mi to nevadí, ovšem přišlo mi to dost humorné na to, abych to okomentoval :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAVEN: Nepomohlo by, kdybyste ty věci jako "Tak pozor," "no v podstatě ano" a "No hele já nevím, ale" nechávali venku? ;)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jinak fakt jsem si dával pozor, abych sem psal jen věci, které vyplynuly už ze závěru 5.dílu, snad kromě jednoho drobného detailu (nebudu psát kterého). 6.díl to jen zopakoval, rozvedl a potvrdil. Takže se omluvám, ale prostě na spoiler tagy radši neklikejte, kdo to nemáte dočtený... od toho jsou.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAVEN: Spoiler tag symbolizuje gan záření v nejhlubší vrstvě R-A prostoru. Bez ochrané vrstvy 6ti přečtených dílů vám spoilery vypálí mozek z hlavy.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JONY: no to teda nechceme, nás zajímají názory ostatních, co si to přečetli. Já nejsem žádnej betačtenář, na rozdíl od ostatních - poctivě jsem si knížku zaplatil, abych mohl spojlovat...
    JONY
    JONY --- ---
    nechcete si tohle řešit v poště?
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    BUBLINATOR: Jsou tam spoiler tagy, jsem z obliga :-) Já jsem si teda taky všimnul, že ta bílá mlha působí ve skutečnosti provokativněji než normální text. Ale každý svého štěstí strůjcem.
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    To myslíte vážně? :) Nemůžete počkat na ostatní...?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAVEN:
    tak okoukali to od od sgenů v R/A prostoru, to je jasný. hlavně na ty plasmový pole zjevně nepotřebuješ žádný psychotronický tentononc, je to normální stará dobrá technologie, a k tomu aby ses ubránil těm Aššádovejm sgenskejm manipulacím, tak stačí omotat trochu granoplastovýho staniolu kolem hlavy a je to...
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    XCHAOS:
    Tak pozor, plazmová pole na Gerdě mají samá praktická využití. Lyžovat na tom začali až pozemšťané. Ale jak to gerdánci vymysleli to nevím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam