Tak schválně do mě, začala jsem low carb jíst cca před pěti týdny - přiznám se, že tam prvních deset dní jsem měla binec v tom co je low carb a co slow carb a co primal a co paleo, asi jsem to dost pletla, jak jsem se o tom snažila načíst co nejvíc. Ale myslím že už tak nějak vím. Teď mi skončila škola, tak bude víc času na sport, teď při práci a škole prostor prakticky nebyl, což bylo určitě škoda. Od zítra to bude cca 4x - 5x týdně hodina denně kolo + nějaké výlety o víkendu + postupně práce na baráku, což myslím dohromady nějakou energii sežere. A teď dám příklad jídelníčku doteď, jestli myslíte, že je to ok nebo něco přeháním nebo naopak:
Snídaně třeba šunka + sýr, 100-200g. O víkendech hemenex z 1 cibule, 100g slaniny, 3 vejce.
Mezi snídaní a obědem si dám kafe s 31% smetanou
Oběd třeba 200-300 g kuřecí plátek nebo kotleta opražené na másle a k tomu třeba půl pytlíku mražené zeleniny (bez kukuřice a bez hrášku)
Odpoledne někdy zase kafe, někdy ne. O víkendech kafe vyloženě jen ráno a většinou bez smetany, jen černé.
K večeři jak kdy jak co, někdy třeba uzená makrela, někdy upečené kuřecí stehno, někdy plátek masa s trochou zeleniny.
Za těch pět týdnů jsem shodila dvě kila, ale obě v prvních dvou týdnech, teď se to skoro tři týdny nehlo ani o gram. Tak doufám že jak zvětším výdeje energie, tak to půjde lépe. Nebo myslíte že bych měla něco změnit s tím jídlem? Přece jen jsem stále začátečník, takže si nechám poradit. přiznám se že na zapisování na internet a složité počítání moc není čas :-/
Díky moc :-)