• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMALow Carb, Very Low Carb and Ketogenic diet - When in Doubt, Eat More Fat
    SIVER
    SIVER --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: kluby sou od diskuze,jestliže nechcete aby sem někdo psal tak ho rovnou udělejte soukromej
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    SIVER: jestli tohle neni trolling, tak doporucuju napred vic cist a min psat do diskuzi
    SIVER
    SIVER --- ---
    tohle je pěkný článek

    vyvážený cukr a protein

    Kulturistika - Posilování -   nadmerny prijem bilkovin
    http://www.vseokulturistice.cz/nadmerny-prijem-bilkovin_384
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SIVER: ve svalech mas jakoby zasobniky energie ktere ten sval muze pouzivat. Ty ten zasobnik vypouzivas cvicenim, a pak kdyz se najis sacharidu, tak zas ten zasobnik naplnis. takze ano je to jakoby bezpecne z hlediska ze se ti to neulozi do tuku. nicmene svaly se stavi akorat z bilkovin.

    btw rozlisuj prosim sacharidy a cukry, neni to to same
    SIVER
    SIVER --- ---
    CORNELA: nemáš pravdu.

    svaly rostou hned po výkonu s cukru, veškerý cukr jde do svalů v 99%, bílkoviny udržují stavební hmotu,
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SIVER: ale ano, telo muze rust i bez toho aby si doplnoval sacharidy po cviceni

    jak vidis ani potreti tu na to nikdo nereagoval takze pocitam ze nezkousel...
    SIVER
    SIVER --- ---
    předpokládám že lidi na paleu a lowcarb jsou v 98% sportovci aktivní
    SIVER
    SIVER --- ---
    FRONEMA: ok lowcarb je držení cukru na 30-70g denně backloading carb je že to držíš v netreninkové dny na této hranici av treninkové dny v inzulínovým okně sežereš hodně rychlých cukrů aby tělo rostlo, bez toho by totiž opvradu nerostlo. Jestli ti to přijde tak moc mimo lowcarb a backloading carb tak ok a nebudu už přispívat,ale zajímalo mě zdali to někdo někdy zkoušel a jaké měl nebo má výsledky....
    SIVER
    SIVER --- ---
    FRONEMA: znám a tam ta blbá zelenina neni :-D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SIVER: nechapu jak muzes rikat "ubrani cukru na minimum" a zaroven carb loading a rohliky po posilovne, to co ty delas urcite neni ubrani na minimum. nerikam ze ti to nemuze fungovat, ale vnimam to jako ze to jde trochu proti smyslu tohoto klubu....


    SIVER: ja kdyz delam z mrkve a celere neco, tak to pracovne beru jako celou mrkev ta ma vic. jinak pokud nechces pouzivat cronometr tak muzes dobre hledat tu http://www.kaloricketabulky.cz/
    SIVER
    SIVER --- ---
    Jinak jaké máte zkušenosti s tím přežíracím dnem? Plus by mě zajímalo rád si kupuju zamražené zeleniny různé druhy a na některých ani neni napsáno kolik maj cukru, bílkovin a tuku :-( Mám rád takovou zkousky brambor,jsou tam malinkaté kousky,ale zajímalo by mě kolik takové zeleniny můžou mít cukru na 100g
    SIVER
    SIVER --- ---
    FRONEMA: a nebude to kus od kusu, každé tělo je jiné, mě taky dělá dobře ubrání cukru na minimum :-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    CORNELA: no nevim tvrdis ze "a jet ketozu trvale je samozrejme tezce nezdravy" , tak ti davam odkaz na cloveka co je v ketoze uz rok a pul a dobre mu to funguje, a pise o tom jak to funguje, dela vyzkumy a tak, i v art and science vysvetlujou ze v tomhle smeru se ucit na medicinskejch skolach veci co nejsou pravda...
    nicmene neni mym cilem se s tebou o tom hadat, jen kdyby te to zajimalo...
    SIVER
    SIVER --- ---
    Někde sem teď četl, že i při backload carb někdo dodržuje přežírací den v neděli a údajně v pondělí ráno je ještě vyrýsovanější a více energie na železo ve fitku má, zkoušel ste to někdo?
    SIVER
    SIVER --- ---
    koukám že tu sou pomalu samé baby:-) je tu někdo kdo drží backloading carb?
    SIVER
    SIVER --- ---
    Zatím musim říct,že mi vyhovuje v netreninkový dny držet cukry na 30g a v treninkové dny do 100g, kdy nejvíce cukru příjmu nejpozději dvě hodiny po fitku
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: po celou dobu jsem měla PH moči 6.5. Ostatně psala si, že si hlídáš nízkou hladinu cukrů a dostatek bílkovin a na tuky tak nějak necháváš plynout

    Pořád v tom vidím souvislost, navíc konzistetnní v tom, co jaksi tvrdí ti, co se výzkumu dlouhodobé nutriční ketóze věnuji. Běžná medicína se věnuje té, ke které dojde z patologických příčin, že.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    CORNELA: s tim ze se dostanes vzdycky do acidozy nesouhlasi spousta zdroju ktere jsem potkala napriklad http://eatingacademy.com/nutrition/is-ketosis-dangerous btw pise to taky doktor
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: to je divný, že většina lidí, co si to trochu hlídá nezvrací a nemá podobné další projevy.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BESSAYA: protože to je chemikálie (byť v potravinářské kvalitě) a nikoliv lék, či potravinový doplněk a kdo to hodlá užívat vnitřně tak tak činí na vlastní a nenulové nebezpečí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam