• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMALow Carb, Very Low Carb and Ketogenic diet - When in Doubt, Eat More Fat
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JOHNY115: aha - to mám z toho, že neklikám na odkazy :-)
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    ZUZKAOU: to neni z ciny, to jen nabizi slovaci na Alibabe pro velkoprodej :) jinak kde o http://www.hempo.sk/ ... linkoval sem to jen proto ze tam maj uvedeny ty proteiny
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JOHNY115: z číny??? Se ti zeptám odkud je bere máma (vytváří receptury právě pro bezlepkoví chleby), ale budou v každé lisovně co dělá konopný olej a vzhledem k tomu, že v kospemtice se používá dost, tak jich po čechách pár bude.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ja se jdu zas pochlubit, dala jsem (treninkove) pulmaraton. tady je k tomu nejake povidani http://bezicispici.blogspot.cz/2013/09/to-dobehnes-i-kdybys-to-mela-dojit.html o low carb je tam toho minimum, ale chci tak nejak podporit myslenku ze tenhle klub neni jen o hubnuti.
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    Konopné pelety pro koně 5 kg
    http://www.konopne.cz/konopne-pelety-pro-kone-5-kg
    54czk/kg
    no zajimava myslenka
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    ZUZKAOU: http://www.alibaba.com/product-free/113815645/Hemp_seed_pellets.html
    hmmmmm "Feed grade and culinary grade." "31% protein, 10% fat, 5% moisture."
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JOHNY115: jsou to ty samé výlisky, co se používají do směsí pro bezlepkáře. Lisovna oleje má přebytky a prodá je tomu, kdo si přijde - nic do otho nepřidávají, aby to rybářům znehodnotili. Hlasuju za případné nalezení lisovny a odběr čerstvých a z prvního lisování (ty rybářské můžou být třeba pak po zahřátí a úpravě pro další várky oleje.)

    Ano na práškovaný protein se to jistě nějak dál zpracovává. Netuším jak. Ovšem nemyslím si, že to zvýší náklady na výrobu více jak padesátinásobně oproti velkobchodní ceně výlisků.
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    ZUZKAOU: ten prodavany praskovy protein je 50% bilkovina, to bude nejak koncentrovany oproti tem vyliskum ne? nemuze to byt treba nejak hygenicky nevhodne pro konzumaci kdyz se to prodava pro rybare? da se o tom jeste neco nekde vic zjistit, popr. nutricni hodnoty? :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JOHNY115: to je to, z čeho se dělá ten tvůj předražený konopný protein. Jsou to zbytky po lisování oleje - dosud nezprocesované na drahý prášek v pixle. Používá se to stejně jako on + to má lepší nutriční hodnoty, protože tam přeci jen nějaký olej zbyl, zejména pokud bereš výlisky z panenského lisování. Jinak se to používá do bezlepkového pečení aby směs měla nějaké bílkoviny.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JOHNY115: najdi si někde (lisvona oleje) zdroj konopných výlisku...
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    FRONEMA: Muj nejoblibenejsi cheat meal jsou skvarky:)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    JOHNY115: 4HB neni low carb, vzdyt ke kazdymu jidlo jis lusteniny

    jak rikam, urcite jsou lidi kteri hubnou s obema pristupy, nicmene z ciste moji osobni zkusenosti doporucuju sacharidy dolu a zadny cheaty. (cheatovat tukem, oooo bucku, ooo smetano :) )
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    FRONEMA: supr dik, ja prave driv jel ala ferris docela hardcore low carb a pak kdyz sem mel cheat day tak me bylo blbe i z kousku zakusku :D sem to postupne vsechno zahodil a ted jim tak abych se citil dobre, coz je ovoce, zelenina, trochu vajec, maso a trochu ryze, cizrny, quinoy, fazoli (a denne ctverecek tmave cokolady :))... coz sice se citim dobre, ale zatim cislama to nejak nevypada, ztratil sem neco vahy a % tuk zustal ... predtim sem totiz valil syrovatku, kasein, sladkosti po cviceni a obecne sem hodne jedl, tak to slusne rostlo, zas sem mel ale furt alergii, teklo me z nosu (za to asi mohl nejvic ten kasein) a od zaludku tezko ... chtel sem zkusit konopnej protein ale zatim na to nemam financne ... uvazuju ted teda ze jednou tydne si dam nakej cheat meal na vystreleni insulinu, z cheat day bych se asi necitil dobre :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    JOHNY115: existuji ruzny pristupy, tom ferris v 4HB cheat day doporucuje na obnoveni insulinove sensitivty. v cyklicke ketogenni diete a carb loading to zas doporucuji pro doplneni glykogenu do svalu. Pak jsou lidi, kterym to vyrazne ulehcuje psychologickou stranku veci, ze si jednou zacas daji po cem touzi.

    no a pak je minimalne jednou tolik lidi kteri rikaji ze je to zbytecny, nebo z hlediska tohohle cile i skodlivy. kuprikladu ja zadny takoy veci nedelam (a dalsi lidi co znam) a funguje nam to dobre.

    predpokladam ze neexistuje nejaka objektivni studie ktera by to porovnala, takze byt tebou bych vyzkousela co je pro tebe prijemnejsi, pro telo, i pro mysl. a toho se drzela
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    zdravim, jsem na relativne low carb (ale ne ketogenic), nejim vyrobeny sladkosti, jen ovoce (+zelenina, maso) ... vim ze se nekdy mluvi o sacharidovym cheat day aby si telo nezvykalo na malej prijem a zbytek tydne pak hublo ... pokud se nebudem bavit vubec o tom jestli to potrebuju nebo ne, ale o tom efektu kterej to ma na hubnuti tuku, vyplati se to? nebo naky to carb loading a denni stridani a kdesi cosi ... co vyjde lip na odrezani tuku, stale cista strava nebo v nejaky momenty cilene nacpat rychly sacharidy? jinak 3x tydne posilka jestli to je relevantni k tomu
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ja jsem ze zacatku mela tu nejfialovejsi fialovou, po nejaky dobe se mi ukazovala jen ta svetlejsi. a ted uz kaslu na mereni uplne protoze mi to vlastne nedava zadnou zajimavou informaci.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    Vcera se mi podarilo poprvy dostat dle Ketophanu do ketozy. Kolik vam to tak ukazuje? U me to dneska bylo o neco tmavsi nez prvni ctverec. To je predpokladam dostatecne:)
    Jinak dneska me ceka prvni silovej trening v ketoze tak jsem na to zvedavej, podle me nezvednu nic:)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Novy clanek od Atii jak se daji jist sacharidy a pritom zustat v ketoze

    Ketones and Carbohydrates: Can they co-exist? « The Eating Academy | Peter Attia, M.D. The Eating Academy | Peter Attia, M.D.
    http://eatingacademy.com/sports-and-nutrition/ketones-carbohydrates-can-co-exist

    TLDR: musite desne makat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam