budu mit mozna blbej dotaz - nejak uz si proste ten svuj pokus 5 let zpet nepamatuju, mlhavy povedomi co ano/ne mi v hlave zustalo, dala sem si do kalorickejch tabulek cile dle kalkulacky na paleosnadno (muj desnej problem obecne je proste malo jidla) ze budu i vyplnovat, ctu primal blueprint a znovu si tak nejak delam pruzkum co spis jo a co ne...
ale mam lehce zmatek u tech tuku, v kalkulacce je pro udrzeni hmotnosti/hubnuti ruzny cisla, rikam si, ze kdyby u toho sly treba 3kg dolu, ze bych se nezlobila ale predchozi 3 dny sem dala tak 30g sacharidu/den a ted si nejsu jista, zda v ty dny mam teda vic pridat tuku, nebo se na to vykaslat a nechat to tak.
je teda pravda, ze mi bude asi chvili trvat vubec splnit ten vytycenej cil 7000kj, ale to jidlo v mym pripade je fakt trochu zlo. vim, ze bych to pocitat a resit vubec nemusela, jenze je mi uplne jasny ze bych sklouzla hned do rezimu pul ledovyho salatu s pulkou tunakovy konzervy k snidani a druhou pulkou k obedu... a vetsinou jim jen 2x denne a po obede uz nic - a ok, je tam dost zeleniny, ale v podstate nic jinyho a vim, ze se proste musim naucit toho snist vic a ze kdyz si to ted hlidam kvuli tem sacharidum tak je skoda hlidat jen to a to ostatni vynechat. chci tomu venovat pozornost komplexneji, protoze zacinam mit obavy, ze po 30 uz taky nebude telo tak schovivavy a cim dyl budu jist 2x denne a nedostatecne tim hur. navic treba i regenerace asi horsi...