Moje strava vypadala následovně, blízko low carb, bude jednodušší to popsat tím co jsem nejedl, tedy že jsem jedl všecko krom průmyslově zpracovaných potravin, sladkostí, chipsů, těstovin, pečiva. Brambory a rýže jsem se dotknul jen někdy a velice málo. Největší část stravy byly protein v různých formách, maso, tradiční jogurty, kefír/podmáslí, sýry, vejce, hafo zeleniny, zejména ta tvdrá jako květák/řepa, tvaroh/cottage, ořechy, ze solených věcí příležitostně pistácie, sladké jedině sem tam ovoce. Z většiny domácí vaření. Jediný "hřích" bylo pivo. To si prostě semtam dopřeju.
Důvod tohoto jídelníčku je, že jsem se cítil skvěle, dobře spal a taky jsem hubnul a neztrácel svalovou hmotu.
Asi týden zpátky jsem to porušil, trochu z nutnosti, měl jsem těstoviny, nějakou tu zmrzlinu, chipsy a chleba. Takhle to šlo pár dní. Úplně mě to rozbilo. Žaludek na vodě, špatně spím, únava.
Já jen tak. Nevím jestli je to šoková odezva na příliv sacharidů a možná by se to časem stabilizovalo. Každopádně hned jak to bude možné, vracím se ke svému zaběhnutému jídelníčku.