• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: V DS2 se oenchantenim zbrane nezmeni +ovy status. Tzn ze kdyz enchantnes +9 Mace , bude z tohho +9 Dany Element Mace ... takze nevidim duvod neenchantit. Nosim jak Fire tak Lightning Macy a v zaloze Magic Luk , A bezstatove kladivko co ma 380 Fyzicky dmg ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    jak casto pouzivate ty elementy (fire, lightning, magic) ? mate zbran na +6 treba a kdy to pouzijete, me je to vzdycky tak lito pouzit, ze to nepouziji nikdy :)))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    No a vyhoda Morning Statu je ze ma NAVIC jeste Bleed, Fyzicky utok, Utok z elemntu co na to namlatis a Bleed dmg ... unikatni zbran dle meho.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: Já mám furt longsword + 10, kromě obouručáků které jsou pomalé jsem taky nenarazil na nic silnějšího....v podstatě je ze mě obrněnej sršen s malym rychlym žihadlem....ještě lightnin sekere je fajn ale má pomalejší útok
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: ok diik
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Abych se priznal, doted pouzivam JEDINOU vec z veci za duse , Jeste jsem nenasel nic co by porazilo +10 Fire Morning Star a + 10 Lightning Morning Star, jedine ten luk z Dragonprdolu. Zvysek jsou tak nejak gimmick, spatne se to upgraduje, byva to tezke ... a nasel jsem i bezne veci lepsi nez ty "boss like" kor kdyz jsem nakoupil vsechny dvojrucaky a zjistil ze nejlip stejne funguje Mastodont Greatsword ... kterej je obyc.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    hele co má cenu vyměnit za ty duše? já to asi požeru je tam fakt něco co má cenu? jsem v tom ztracenej
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Ja tam mel sebou NPC co jsem tahnul uplne od zacatku, mela po prdel flasku, tankovala , ja zatim kouzelniky backstaboval a drzela zabu na sobe celou dobu az na posledni skok na ni to nerozdejchala, ale v ten moment jsem tomu zabimu penisu uz bezel charge attackem do posledni rany ... ted se mrdam ke kralovi a docela me potesilo to NPC co te oslovi tim vaznym hlasem "Zhasni vole :D "
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Tak jsem si říkal jdu na ten kočár. Jdu tam mám s sebou týpka. Jede kočár nemůžu najít výklenek, tak skočím. Tak jsem se doskákal přes ty ostny až ke kýženému konci. To mě pobavilo. Jindy bych se krčil ve výklenku se slovy "piča piča piča" :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Tak moment, nenamluvil varangiana ten typek co dela na youtube lore pro ds? :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Taky sem idiot a nakoupil sem samý Large titanit shardy atd....prodejkyni sem zabil a pak koukámm že nemám žádný obyčejný...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Tenhle je libovej byly sme tri a všichni sme najednou vytáhli luky a spustily salvy jednu za druhou, paráda....Taky mám konečně Greatbow na great šípy kterejch sem pokoupil 1000 od kazdýho a nemohl je používat....jinak New game + zatim dobrý...víc nepřátel a phantomů ale....samej invader s obouručákem...no paráda...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Prave jsem zabil Demona of Songs, co to KURVA MA BYT ... kdyz to vzrusis dostatecne tak to vypada jako penis ... s rucickama ...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VESNACH: ja tu sochu v zivotni velikosti
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: no to jsou přesně ty věci o kterých jsme mluvili s kondikem. Měli to prodávat kurva
    VESNACH
    VESNACH --- ---

kurde tu mikinu bych si nechal libit.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja vubec, vubec si nepamatuju jak jsem se kam dostal a prez jakou lokaci ... vim tak maximalne Ornsteina Mk.II kudy a prez koho se tam leze a starting lokaci, jinak vubec. Moc lokaci, prolitl jsem je strasne rychle a ted se do nich vraci ma nachazim veci co uz jsou mi na prd :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak zatim jsem schopen plus minus rict, kde co priblizne se nechazi a po telefonu i provest navigaci :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Public changelog for this patch is as follows:
    エラーコードが表示され召喚サインが書けなくなる現象の修正

Google translated to:
    Modification of the phenomenon that summons sine is unable to write error code is displayed
    Which could be something about error codes being shown when failing to drop a summon sign.

Last patch was over 120mb and that usually means contents/textures/models and not only some random fixes; they're probably changing more than they declare.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Patch 1.02 out, 125 mega, udajne ma opravovat nejake quirks online modu ale instalator obsahuje i nejake textury atd .
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Vypada v tom brdneni jako Analni Dildo a ma Rapir, nenasel jsem NPC ke kteremu patri jenom white phantoma. Jako byl Tarkus, ten taky sel jen vysummonit

JOPS: Ja nevim SAM, jsem z te mapy ZMATENY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam