• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Měl bys. Demo dohrany. Velká paráda to byla. Jasnej kauf.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Asi musim poslat ženu s dcerou do ZOO. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Par postrehu. U vykryvani silnych uderu u bossu si muzete znicit zbrat a je potreba ji operativne brousit - slusna mechanika, stejne jako ruzny buffy zbrani. Waypointy, respektive obdoba bonfire vam nedovoli prelevelovat se a zatim maji omezenej pocet pro upgrade. Dobrej napad. Klasicka mecha ruka typu Sekiro - fajn sranda. Pobyb a boj pomerne slusnej. Dodge by chtelo mirne poladit, ale rychle jsem si zvykl. Kvalitni kotouly nechybi, stejne jako inspirace posahanymi charaktery a celkovou FromSoft estetikou a cely je to navic riznuty lehce Bioshockem. Pekna prace kluci a holky korejsti. Tohle si koupim.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Mám za sebou asi půl hodiny a hoši museli evidentně naprosto milovat Bloodborne. Mám permanentní dejavu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lies of P má demo

Pre-purchase Lies of P on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1627720/Lies_of_P
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RUDOLF: to jo, ono Mori sice asi zná rozuzlení děje, ale bojím se, aby se úplně nezapomnělo na spíš metafyzický věci, který byli kolem eclipse naznačený a třeba na historii toho města, co je pod Windhamam.
    No ale zároveň mám radost, že to neskončí utnutý a zdá se, že jim to docela odsejpá. Navíc, už jsem našel nějaký reakce, že děj bez Miury utíká rychleji k cíli.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: All you need is kill je spis takovy videoherni Sourge.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Tak Berserk nema konkurenci. Nenasel jsem nikdy nic podobnyho. Kazdopadne coby na kuriozutu se mrknu na mangu husitskych valek, ktery vysly mam dojem 2-3 roky zpatky a ted vychazi prvni svazek i u nas. Je to spis takova hentai blbina, nez cokoliv s presahem. Mno kdyz zminujes Groundhog day, tak podle All you need is kill natocili tyhle hromnice :) https://www.csfd.cz/film/307556-na-hrane-zitrka/prehled/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAZARIUS: já jsem smutnej, že to nedodělá Miura. Celej ten svět mi přirostl k srdci. Jsem v druhý části all you need is kill a nefunguje to na mě, je to novela ale já mám rád romány. Navíc, než se ty dvě postavy potkají, tak je to spíš takový intelektuální gimmick, groundhog day fungoval líp a měl větší kouzlo. Asi chápu, mě bude bavit Yakuza, když s ní začnu. Dává postavám spoustu prostoru.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RUDOLF: jojo, ta vyjde napodzime v deluxe edici, zároveň ale na podzim vyjde JP verze 42 a zhruba rok to trvá přeložit do ENG
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAZARIUS: 41 je ale už eng, teda aspoň Kindle verze..
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RUDOLF: už se taky těším, deluxe bude ale až na podzim. A pomiurovské deluxe vydání v nedohlednu. I jednotlivé booky vycházají v angličtině se zhruba ročním odstupem od Japonska.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAZARIUS: je to tak, s 41 to končí a další volume je guide. Včera jsem to dočetl.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    LAZARIUS: a už jsem nějaký ohlasy na nový Berserky našel a prej v pohodě
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RUDOLF: vycházím z wiki a z toho, co Dark Horse napsali k deluxe edition a 40, 41 už vyšly a 41 by měla být ještě normálně manga, v posledním Deluxe vydání k nim bude ještě právě ten guide, ale v ruce jsem to nedržel.
    Ve 41 by měly být kapitoly 358-364, s tím že 364 je poslední, na které pracoval Miura.
    Na wiki už je datum japonského vydání 42 letos na podzim, s tím že nezařazeným pomiurovských kapitol je už víc, než kolik normálně v jednom volume bylo. Tak se jim to snad podařilo odpíchnout hezky.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: vďaka, vzal jsem to do digitálně, víc m to sedí, kvůli většímu formátu a nové Kindle edice umí skákat po okenkách, takže mám full screen na celé políčko.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RUDOLF: hezky pěkně! Mě včera akorát přišel 13. díl, co u nás jako poslední vyšel česky. A jako super, víc a víc se to propadá do temnoty, člověk si říká, jak moc byl Miura ujetej a současně ho zajímá, jak hluboko králičí díra v dalším dílu povede. Schválně jsem i přestal sledovat všechny FB Berserk kluby a memes, abych si to užil bez spoilerů.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NAGASAWA: V manze ale neni Emily Blunt...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: All you need is skill ,:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Přečti si mangu All you need is kill. Vyšla česky. Jedna uzavřená kniha.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAZARIUS: 40, 41 mám koupenou na kindle/ipad.. ty už jsou vydané ne? myslel jsem právě, že 40/41 by mohli být ty nevydané věci od jeho kámoše. Minimálně 41 je nějaký guide či co, jsem teď u 39.. tak brzo budu smutný..

FRIZER: vďaka

BIMBAS: Gus vypadl z dělohy své pověšené matky. Projížděli kolem žoldáci a holka jednoho z nich, co právě potratila, se Guse ujala. Její kluk si nejdřív mysleli, že už je mrtvý, pak že nepřežije. Nicméně Gus vyrůstal mezi žoldáky a neměli tam lehký meč na trénink, takže od útlého věku trénoval s mečem, který byl větší než on sám. Jak rostl, byl zvyklí investovat primárně do STR a nechal si kovat meče větší než je on sám a uměl je držet jednoruč.

btw.. král ER clickbaitu, nedělá clickbait video o tom, že by zejtra mohl být DLC showcase.. Imho ne, podle mě nechtěj kanibalizovat zájem o Armored Core, který vznikl popularitou ER. Podle všeho má být DLC přiští rok, takže tomu moc nevěřím. Nicméně, radost z traileru bych měl obrovskou.

Will Elden Ring DLC Be Shown Tomorrow?
    https://www.youtube.com/watch?v=Whwgpj5DORo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam