• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: to ne ja myslim ten dodge kdy prvni dance uhnes do druhy faze vbehnes k az k ni a nic se se ti nestane a treti o a odj3de jinam.
    To proste nedokazu. Myslim ze je to jeden z tech dpdgu kde se nahodne na chvilku vypina lock-in a to je smrt tohle trefit
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Párkrát se mi ten dodge poved, ale byla to spíš náhoda...prostě, jak se zvedne, utíkat co to dá a doufat :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LAHINO: Night comet (a i další night kouzla) npc a bossove nevidej, takže nemůžou uhnout. Je to featura, a důvod proč jsou většinou na vrchu žebříčků nejlepších kouzel ve hře
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LAHINO: vzdy mas moznost se naucit dodge waterfowlu (ne neumim to a nechapu jak se to dela i kdyz jsem to videl tisickrat ve speedurunech).
    Jj obecne summ9ni ji jen naserou a snad i pridaj zivoty ale.to zese na nich bude healovat je to nejhorsi.
    Jj pamatuju, byl to i muj prvni pruchod pote co jsem katanu v horach nasel, sice uz jsem tenkrat mel nakej shitomeč na +23 ale to se stava zze v prvnim pruchodu jedes omylem nakou blbozbran pac clovek netusi co.funguje a co ne a hodne z nas ma urcite tendenci si pri prvnim pruchodu zakazat guides a jakekoliv spoilero helpy takze se to muze lehce stat.

Bloodhound step imho das einz zwei. Ale dex int tvl musel hodne bolet. Nicmene s cold.infusion nebo bleed by ti mela melanie lehno8t na zada pokud to zvladnes procnout.
    Dzyzs mluvi ze me silenej craving do toho zas spadnoit, ale snazim se cektlat na dlc
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: Rado sa stalo. Mam estoc, lebo sa mi nikdy nepozdaval v zadnej hre od FS...DS1 a DS3 som presiel s katanou a povedal som si, ze teda to skusim s estocom a nebudem pouzivat Mimica, lebo ak si pamatas, na zaciatku hral tusim kazdy druhy Rivers of Blood a mimica. V ramci svoje role-play (Prisoner, DEX/INT) som chcel prejst aspon prvy prechod s estocom a mojimi UmpaLumpami (Impovia). Narazil som u Malenie. S tymto buildom mi to nejde ani pici, ale si hovorim, ze ked ju dal typek s kyblom na hlave a ruskou na rozkroku, tak sa mi to raz podari. V pocte pokusov uz Malenia predbehla Isshina, ale nevzdavam sa. Skusim este zmaknut blooodhound step a vyhnut sa tym jej waterfowl tanecku. A asi bez UmpaLumpov, lebo na nich sa akurat dohealuje. Ale tymto stylom to prejdem tak okolo 2030.
    PS: Vec co som si vsimol je, ze Malenia uhyba kuzlam, ale Night Comet nie vzdy vidi
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Uaaargh estoc..brr, velky respekt
    Guard counter jsem jako mechaniku rekneme nevyuzil.
    Ale respekt za to a plus za opravnenou zminku. Dekuji
    Jeste jsem to videl hodne mi doslo u lidi s obrim mecem co to hrajou tzv na berserka (guts). Ti taky casto guard counter.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: Co ja viem, ja som celu hru pouzival Guard Counter s mojim (b)estocom a mam rad tuto mechaniku :) Strasne velku poise damage to davalo.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    AIAX: Tak přece nebudu říkat, že je něco takový či makový aniž bych viděl komplet všechno co mi to může nabídnout. + trpím takovou tou divnou chorobou kdy mám potřebu sbírat platinový trofeje... nemoc.

Každopádně beefovat se kvuli tomu nebudu, že ta hra nemá naprosto co nabídnout je tak nějak zcela evidentní, je to oportunistickej produkt čistě proto aby existoval a zarobil pár halířu. Jak píšeš, "teď už funkční co-op". Měl bejt funkční když to vylezlo :D teď už tam nikoho nenajdu.
    V Umbral endingu je bug, hard crash. Kdykoli člověk jede po těch platformach sestreli to konzoli. Ví se o tom od listopadu. Od listopadu! Vědí o tom :D. FANS ZJISTILI, ne developer ale hráči, že je to nějakej vram issue a workaround je sundat veskerej equip a koukat na podlahu aby nebyl vidět element kterej je na pozadí, na každý platformě chvíli počkat a co nejrychleji to jde skipnout zaverecnou cutscenu. Ty vole secret ending pro kterej clověk musí vystudovat pomalu magistra a ty se ani nepodíváš na tu cutscenu protože by ti to crashlo konzoli xD A o tomhle vědí od rlsu :D

Buildů je tam habaděj to je pravda ale PVP meta je pořád stejná, pořád sem potkával 3 buildy (tímhle trpí všechny soulsovky) a PVE nějakou zázračnou variabilitu buildu imo moc nepotřebuje na těch 9 typů mobů :D
    Kdyby vzali půlku armour setů, daly je pryč a ty kluky nechali kreslit jiný panáčky udělali by líp. Nicméně ani to by nepomohlo, za mě prostě všechno špatně a stydím, se že jsem to hrál. Každopádně tím nijak neshazuju to, že se někomu ta hra líbí nebo ho to baví hrát. To je naproso legit, já sem nasranej na developera ne hráče, komunitu to má fajn i když poměrně malou ale taky sem párkrat přes discord šel někomu helpnout abych přiložil ruku k dílu.
    AIAX
    AIAX --- ---
    TERZ: Tak jestlis to projel třikrát a sesbíral všechny kolektibly, tak to asi zas tak nesnesitelné nebylo :D :D

Za mě je to vizuálně krásná, hodně kompetentně udělaná soulsovka se vším, co má dobrá soulsovka mít. Parádní level design, hromada buildů, teď už i skvělý a fungující co-op. Jediný zločin, který mě napadá, že to není tak dobré jako Elden Ring nebo Bloodborne.

Spolu s Lies of P a Surge 2 je to pro mě s přehledem nejlepší soulsovka mimo FromSoft.
    TERZ
    TERZ --- ---
    TERZ: Tak emoce se uklidnily, dohrál jsem si to pěkně třikrát, viděl všechny konce, posbíral všech 950 collectibles, zahrál všechny side questy, prostě jsem se s tou hrou krásně sžil. A musím říct, že jsem na ní byl ještě moc mírnej. Je to špatný, špatný a ještě horší.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Na to nestaci ani zelvi papez bohuzel
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Fia je píča. Řekla mi ať ji zabiju, tak sem ji zabil. A teď nemůžu zabít bosse :(
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MATEEJ: do not stit. Just dont. Bloodborne had it right.
    Ale bude to jak rikas, mozna kdyz si chytis zbran obouruc tak ti to zapocita naky bonusy, ale vsechny jsou k smichu maly. Not worth it.

Jedinej co se nak pouzival byl ten z meduzy co dava 20proc dmg buff..ale jen na 30sec, meh
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: rekneme ze uplne vsichni padali jako maslicko...to se pak stane no, obzvlast dyz jeste nevis do cego vlsstne chces investovat hh
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    K Elden Ringu - štít má efekt pouze tehdy, když s ním blokuju? Pokud s ním neblokuju a jenom ho držím v levé ruce, tak nepřidává ani k Defense/Dmg Negation?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: This is how it is..

Osobně mi nejvíc wtf přijdou questy typu musím s někým promluvit desetkrát, u když mi desetkrát před tím řekne to samý...
    Ty questy typu mám přijít k soše a udělat gesture jsou taky mnamka, ale to asi někde bude popsany snad))
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, super mem.

Jakkoli miluju hry od FromSoftu, tak brutálně upřímně - quest design typu, kdy něco musí poslepu zkoušet a kombinovat tisíce lidí celé týdny, a pak na to někdo náhodou natrefí a postne to na Wiki a ostatní si to tam přečtou, je tak trochu retardace.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Pyramid head v ER ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam