• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    HAVANA: I v pouhé NG bez pluska to vypadá, že kameny se u Twin Husks objevují v random WTF počtech, ale zatím nepůsobí, že by docházely. Jenom je jich třeba jednou 36, podruhé 56, potřetí 40 atd.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    MATEEJ: Mám pocit že od new game plus maj neomezenou zásobu sutru
    AIAX
    AIAX --- ---
    MATEEJ: Jj, taky řešení. Nebo i beze ztráty.

A nebo aspoň dát hráčům možnost snadného farmení, a ne že musíš řezat nějakou zeleninu dvě hodiny, než nasbíráš dost šutrů na upgrade jedné zbraně na +5.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    RIVEEK: Zrovna bell bearing, který odemkne prodej kamenů 3 a 4, je v Sealed Tunnel ve vodním příkopu Leyndellu, což je daleko, přes silné moby a obě půlky výtahového medailonu nebo dungeon s Magma Wyrmem. A ty kameny ti to podle mě dává po třech kusech, víc ne, teda pokud se to neliší bearing od bearingu.

Je to celý pitomost, podle mě by se nic nestalo, kdyby se ty kameny, třeba s nějakou ztrátou, daly ze zbraně vysypat a použít na jinou.
    AIAX
    AIAX --- ---
    RIVEEK: Už jsem psal, při prvním průchodu netušíš, kde ty koule jsou.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    AIAX MATEEJ: no, a dát dvojčatům ty bellbearing kuličky, aby vám šutry prodávaly, to vám nejde? Měl jsem za to, že tuhle možnost přidali do hry právě proto, abychom si mohli vyzkoušet víc zbraní. Jen ty dračí ultrašutry jsou omezený...
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: No přesně, a teď do toho už tak těžko zvladatelného mixu ještě přihoď PvE. To je jak když Werich s Burianem dělali ty lívance.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Asi jo. Nicméně je potřeba říct, že vybalancovat PvP není žádná prdel, a maj s tím problémy všichni, tvurcema mmo počínaje a strileckama konce.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Je to tak furt jen tech broken buildu je treba osm takze se navzajem nahodne premrdaj a ty jako normie co tomu odmita dedikovat 30h trialu a erroru to nikdy nebudes mit motivaci pilovat pac ten zakladni zazitek je furt stejnej, dostal sem pred drzku od divny party, bylo tri ja sam. Slowclap. Micdrop.
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: No jo, ale to, že všechny hry od velkého třesku měly vždycky oddělený singleplayer a multiplayer, prostě nebylo jen tak z prdele. Na papíře to vypadá super, že spojíš PvE a PvP do jednoho světa, jenže ti vzniknou šílené problémy s balancingem, které FromSoft přiznal někde kolem vydání DS3, kdy notoricky totálně zlomili hůl nad armorem i poisem, protože prostě ani po deseti letech nepřišli na to, jak tyhle systémy vybalancovat pro PvE i PvP zároveň.

A i když v Elden Ringu loni zavedli oddělené balancování, stejně je PvP pořád trochu na palici, v tom smyslu, že existují totálně broken buildy, proti kterým si prostě neškrtneš, když na ně narazíš. Tak to aspoň bylo ještě loni v létě, kdy jsem hrál naposled.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Přitom core toho gameplaye mi přijde skvělý. Zazvoníš si, a čekáš co se stane. Buď přijde někdo kdo ti pomůže s bossem...nebo někdo kdo tě vykydli
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak nebudeme si nic lakovat na ruzovo, PvP je neco co From soft zatim fakt nevychytal a ve vsech hrach stoji za hovno
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Těžko říct, už to možná opravili, ale po launchi byl ten jejich anti-cheat totální džouk, šlo to strašně jednoduše obejít a cheaterů tam byly mraky.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: Invaze jsou level related ne? Takže proti tobě nabeh klidně někdo z ng5, pokud měl stejnej level...a tam myslím že oneshot půjde..
    AIAX
    AIAX --- ---
    FRIZER: Přesně tak, nejlepší PvP jednoznačně DS2. A to nejhorší v Bloodborne.

Asi protože DS2 je ze všech soulsovek nejpomalejší a BB nejrychlejší. A v DS3 mě PvP sralo taky. Prostě kombinace rychlého rollu, minimální spotřeby staminy a rychlého pití džusu z těch fightů dělala nesnesitelné 15 minutové záležitosti.

V DS1 mě PvP docela bavilo, ale pak jsem začal narážet na lidi, co se prostě odlockovali a furt kolem tebe sprintovali a snažili se dostat na backstab, který je v DS1 okamžitý, narozdíl od pozdějších her. Extrémně efektivní strategie, ale nakonec taky na skok z mostu.

DS2 je v podstatě jediná soulsovka, kde je PvP nejen snesitelné, ale i zábavné.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AIAX: Nejlepší PvP bylo za mě ve dvojce. Dedikované arény....např. jeden provazový most, bludiště kde se naháníte atd. Žádný tři modrý a dva zelený maníci kdesi na poli. Taky záleží dost na lvl a jak moc se tomu chceš věnovat....Invejdovat bez pořádné zarputilosti a odhodlání cheesovat je cesta do pekel.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Já si dal pár invazí na konci svého 170 hodin trvajícího prvního průchodu ER. Namaxovaná postava, velký frajer. První invaze - hledám hosta, najednou proti mě někdo vysprintuje zpoza rohu a mých skoro 2000 HP zmizí jedním sekem. Asi nějaký cheater, protože one-shotnout endgame postavu s endgame HP a rezistancema podle mě není možné.

Dalších pár invazí jsem pokaždé narazil na dva až tři kámoše, kteří mě rychle umlátili. Jak spadnout do mixéru.

Usoudil jsem, že elitní invader ze mě nikdy nebude.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Mi tenkrat podobne dal sem invade v liurnii a hodilo me to do consecrated snowfields. Dostal po drzce a 800mega run v pice pac sem se tam logicky nemohl portnout ani dojet. Thx miyazaki
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Teď se mi poved pěknej kousek...Sem v ng+2 a zkusil sem někoho invadovat...samozřejmě sem dostal strašně na prdel...no a mejch cca 400k run teď čeká u grace před melanii...a já sem na začátku altus plateau..a ty svine tam furt provokativne svitej
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    MATEEJ: Renalla :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Já trainerů a cheatů zcela prost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam