• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    Místo pro všechny kdo vědí že ten pravý snowboarding najdou za hranicemi lyžařských center,pro ty kteří nechtějí platit za permice,pro závislé na prašanu,pro ty co si přičichli k tomuto rychle rostoucímu sportu...Výbava,terény,fotky,videa,bezpečnost,tips n tricks.
    rozbalit záhlaví
    RODWY
    RODWY --- ---
    NAILER: co maji v Hudy?

jinak 0ta finisuje svoje vazani,pravda uz par let,ale bude za dobrý penize..
    jen kdyz rekne do vanoc tak to budou velikonoce:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    TOX_MAS: Ota (z Gary) mi po půl roce vzájemnýho nahánění poslal za velice slušný peníze fungl nový (ale prehistorický ročníkem) baseplate na Sparka. Musíš vzít telefon a volat a volat. Takže s komunikací souhlas, ale má u mě velkej dík za náhradní díl.

DABE: Za dobrý prachy a skladem mě zaujalo toto - https://www.hudy.cz/slash-split?size=392732.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TOX_MAS: Tenet je model, brand je Choc. Devadesátkovej českej výrobce, co si tak pamatuju, tak dělal hlavně slalomový prkna a pak sbx. Docela mě překvapuje, že ještě funguje 😊
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TOX_MAS: nechtěl jsem nic psat a čekal jsem co napíšeš o Gaře ty :-) ...já když řešil Splita tak se mi Gara líbila a svým způsobem líbí i teď.. Po dvou měsících slušného doprošování, že bych chtěl něco koupit a týpek mi odpovídal jednou za 14 dnů stylem "jo podívám se a napíšu" jsem to vzdal nic si tam už nekoupím .) Bylo to před několika lety kdy ty prkna byly, ne v téhle situaci kdy je všechno vyprodáno...
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    LOJZIKOVO: díky, tak to jsem byl pomalej ... a moje hledání právě objevuje jen prázdný shopy nebo max možnost koupit v setu s prknem :/ V nějakém komentáři zaznělo, že dostupný budou vázání Spark "během několika měsíců", že mají jakýsi problémy s dodáváním/výrobou - ale nemám, jak tohle info ověřit nebo případně zjistit, kdy by mohly být skladem.

Možná se něco objeví na polském Splitboardy.pl, respektive na https://sportstore.pl/ - ale nevím nevím, jak je tenhle shop důvěryhodnej, podle recenzí je to tak 50:50 ... nemáte někdo zkušenost?

JARDAK: Můj názor na Garu je furt stejnej, s jejich přístupem bych jejich prkno nechtěl, protože se osobně neznám s těma správnejma lidma a jejich přístup k neznámýmu člověku "z ulice" je takovej ... východoevropskej, nebo jak to říct slušně. Stokrát radši nakoupím na Sport Conrad nebo přímo u malovýrobců tipu Plum, Furberg ... kde vím, že umí odpovědět na email, vyřídí ti v pohodě reklamaci apod. a kvalita/cena je srovnatelná nebo vyšší. Ale nebudeme tu šířit bad vibes, žejo!? Gara je určitě skvělá ČR značka a kritika se tu moc nenosí :) :)

Ten Tenet by mě taky zajímal, reklamy na mě skáčou pořád a neznám nikoho, kdo by to jezdil ... nějaká nová značka?
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    na pristup Gara ma aktualni recenzi Tox_mas, tak se treba podeli :)
    DABE
    DABE --- ---
    NAILER: nemám. jen mi příjde sympatická jejich výroba a přístup + samozřejmě cena.
    mám v merku ještě FJELL MT1365s. Ten jsem měl loni u půjčený. Gara je otázka, na kterou zatím nemám odpověď:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    DABE: Máš k týhle značce nějakou afinitu? Nebo je to jediný skladem?
    RODWY
    RODWY --- ---
    naky lepidlo pro renovaci G3 Renew na prenosne folii mam navic.)
    sire 150mm
    DABE
    DABE --- ---
    bude tohle prkno dobrý? trošku se v těch terminologiích různých firem ztrácím
    Splitboard | Tenet | CHOC - premium boards & skis
    https://www.choc.cz/p/116-splitboard-tenet/
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    TOX_MAS: no prave si myslim že to bylo k dostání...jinak teď sem to prolít a bída a nouze všude...jestli maj tak prodaj jen setu se splitem
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NOMAAD: já mám G3/Burton edici 4 roky a teprv teď uvažuju o obnově lepidla. suším pečlivě i několik dní .) a skladuju v batohu v pokojové teplotě :-)
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Po navratu do placatejsi domoviny opet zvazuju nakup splita.Kdybyste nahodou nekdo vedel o prkne okolo 170cm,budu rad.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    SUVA_: G3 na to trpi,resi to peclive suseni a letni skladovani v lednici ....
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    LOJZIKOVO: díky, když jsi to posílal, tak bylo ještě skladem? Než jsem se sem dostal, tak už je pryč. Jinak na DE/AT shopy se dívat snažím, ale buď neumím hledat, nebo to všichni mají jen v setu s prknem... 😕
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Koukam na step locker, aby se mi lip fungovalo v mistech, kde split prestava stacit. Narazil jsem v reviews na zajimavej neduh. Vypada, ze ne na kazdej setup se to totiz vejde, foto neni moje :)

Pouzivate to nekdo?

LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jinak co ten spark? Uvažuju o něm a vím že je dobré a má to spousta lidí. Nějaké negativní zkušenosti? :-)
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    Ahoj, poradíte, kde sehnat vázání Spark Arc ženský S tak, aby se dalo koupit jen vázání a ne "pouze v setu s prknem"?!? Díky za nasměrování, jsem trochu v koncích.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam