Ahoj, stále pátrám po řešení.
Telefon Xiaomi Redmi 4X (MIUI aktuální a problém byl i na starších verzích od koupě telefonu před rokem a něco) a rád bych na něm zprovoznil sluchátka Sony Ericson. Ta sluchátka třeba na tabletu Lenovo nebo původním SE Xperia PRO mk16i fungují tak jak mají.
Mají jedno ovládací tlačítko, mikrofon, originální sluchátka co byly u SE Xperia PRO mk16i.
Když je zapojím do tohoto telefonu, zapnu přehravač hudby a stisknu tlačítko na sluchátkách tak se skladba pustí, ale hraje neuplně - chybí basová část složky a některé hlubší dynamické tóny. Pak tlačítko reaguje stiskem/podržení, stylem jakoby zesílí hudbu a hraje ji tak jak skladba má znít. Ale nic jiného se nedá dělat. Pak nastane skoro vždy situace viz link na krátké video. Někdy se to aktivuje i pootočením kabelu, ale spíš je tam nějaká prodleva v systému. A když to najede ala to video tak skladby většinou přeskakují na další, jako by to tlačíto bylo držené či se provedl dvojklik (pro další skladbu)
https://drive.google.com/open?id=1EwuYJtVAUKiHiF1qhMD6wquK57bfTqXp
Zkoušel jsem hledat i nějaké ty věci jako vypnout toho google assistenta, ale prostě nic nepomáha.
Setkal se s tím někdo? Nějaké řešení?
Kromě kupování sluchátek - nemyslím si že je problém v sluchátkách (tam by snad žádná elektronika být neměla a když na původním telefonu a tabletu fungují), ale asi v nesprávné inicializaci, ale nevím kde. A vytahovat telefon a odemykat ho kdykoliv chci přejít na jinou skladbu nebo vypnout přehrávání či pro přijmutí hovoru sluchátka odpojit, je absolutně nepohodlné.
A kupovat další sluchátka se mi opravdu nechce. Už takhle mám doma trochu přesluchátkováno. Akorát ty SE jsou jediné HF sluchátka k telefonu.
Díky.