• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    Jdu po betlémskym náměstí a týpek se mě ptá na cestu ke Karlovu mostu. Tak mu jí jako vždy anglicky popíšu, rozloučíme se a vyrazim svojí cestou, když najednou facepalm. Vždyť se mě ptal česky.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    takovy to, kdyz tri dny resite koupi novyho auta, projizdite fotky, inzeraty, planujete opravy a upravy, nemyslite na nic jinyho, a pak prijdete po tejdnu do garaze... a WTF?
    jo aha, dyt ja to auto vlastne nemam!
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Dlouhý vedení:

Přijde kolega (třídní, v jehož třídě učím): "Potřebuju s tebou mluvit o dětech, " (zbystřím, jsem jeho zástupce, blíží se vysvědčení...), "žerou modelínu."
    Zděsím se, že gymnazisti při hodinách matiky jedí modelínu, kterou před tím nakradli u mě ve výtvarce.
    Kolega: "myslím SVOJE děti."

(Prostě se přišel zeptat, jestli existuje nějaká jedlá modelína, pro jeho prťata.)
    MARI
    MARI --- ---
    NEI: já si jednou nastříkala na boty suchý šampón... asi není dobrý nápad mít obojí v předsíni na polici hned vedle sebe. :D
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Deset minut hledám před odchodem kartičku do práce, na stole nic, v kabelce nic, v kabátu nic ... Co mě to tlačí v podprsence? Aha...
    Je mi hrozná zima na nohy a profukuje... Taky mě mohlo napadnout zjistit, jestli jsem si stáhla ve spěchu spodničku, dřív, než po dvaceti minutách mrazu.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Jdu kolem petcetra a tam cedule jako krava... "Pelisky -20 az 30%"
    Mozkove pochody:
    - odkdy tady prodavaj filmy?
    - proc zrovna slevnili Pelisky?
    - pelisky... pelisky...
    - tvl nemysleli voni pelechy pro mazlicky? :DD
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Právě sedím ve vlaku a vedle mě v kupé starý pán s poměrně silným parkinsonem. Před chvilkou sem se najednou zarazil, jestli mi přestaly fungovat sluchátka a jestli mi tu řve punk rock na celý kupé, protože proč by si jinak pán přikyvoval přesně do rytmu Stiff Little Fingers.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Ti teda pěkně děkuju.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR:
    VOLBY NEJSOU SEXY, Z NICH NEMÁŠ EREKCI
    http://www.youtube.com/watch?v=t6YAZg9BVJ4
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Vlezu na FB a čtu: "Hello, today is erection day!" To už ti spammeři přehánějí. Aha, "election."
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Čtu titulek "Prezidentské volby jsou novou šancí pro slabomyslné Čechy" a dává mi to smysl.
    (svobodomyslné)
    MUZA
    MUZA --- ---
    ILIEN: dobre ona! A ty taky teda :))))
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Vysokoškolská zkouška, sedíme 4 naproti vyučující a odpovídáme.
    Já jsem ten den už na druhé zkoušcce, nic moc jsem nenaspala a mozek to už pomalu vzdává.
    V: "Tak poslední otázka, řekněte mi třeba něco v Braillově písmu"
    Já: (Něco odvykládám)
    V: Dobře a na čem se třeba píše
    Já: (V hlavě - jasně, to je Pichtův stroj. Jenže pak mi to nějak nejde vyslovit, slovo se v hlavě začíná kroutit až nakonec prohlásím) "Pičův stroj"

Záchvat smích spolužaček i zkoušející
    Ale zkoušející to vzala velmi v pohodě... prohlásila že "Freude, Freude, ale já vás chápu slečno, co jinýho bysta taky mohla říct, když vás zkoušim já, co se jmenuju Šukalová"
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    AZA_: ano, obvykle si to i se zájmem přečtu, než mi to dojde
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    AZA_: no jo, taky už se mi párkrát stalo

"Kolik máte těch rohlíčků?"
    "Je jich... Alenko, nech to tam! Polož to! Rohlíků je... myslím to vážně! ... deset."
    MARI
    MARI --- ---
    S tím mým zapomínáním bych měla něco dělat. To, že víc jak týden chodím bez peněz, protože se vždycky zapomenu stavit do bankomatu, a i desetikorunové položky v obchodě platím kartou, je dost blbý. Ale zapomenout i to, že jsem si už vybrala, je už na pováženou. Ano, koukla jsem do peněženky a chvíli se divila, co tam dělají ty peníze.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    hádejte, co dělám už tak 2 týdny? Obnovuju data z externího disku. Proč? Já jsem prostě viděl, že chci obnovit tu instalačku na flasku, ne na disk! Ještě, že jsem si to zkontroloval před kouzelným tlačítkem enter...
    MUZA
    MUZA --- ---
    Objednala jsem 1 baleni bazalky rezane.... Co na tom, ze 1 baleni = 1 kg?

Sileny, tolik pesta jsme doma v zivote nemeli :D
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Pokud se v 5 ráno rozhodnete, že potřebujete pudink a jste já, běžte radši spát... Protože pak se rozhodnete, že ho potřebuje litr, to jsou 2 pudinky. 2 pudinky máte, ale jeden je vanikovej a druhej čokoláda+máta. Zbytky rozumu usoudíte, že by to nebyla fajn kombinace. Ale pudink je přece jen ochucenej škrob! Takže škrob + vanilkovec cukr, to musí být stejný jako pudink. Není... hlavně proto, že pudink v 5 ráno prostě spálíte. Takže sice je to řidký, nedobrý, spálený, ale za to je toho hodně :)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ...taky běžně posíláte maily sami sobě? (Prostě v té konverzaci pošlu odpověď na nesprávnou adresu.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam