• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    "NABÍZÍM PRÁCI: Pomoc při vykrádání věcí OSTRAVA PORUBA". Jasně, normálka.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Posílala jsem faktury, tak jsem si zkopírovala průvodní e-mail z minula… jenže minule bylo na začátku ledna. Takže jsem v únoru klientům popřála šťastný nový rok.
    ADD
    ADD --- ---
    Unavené ženy by neměly v noci koukat na Přátele. Muž mi během toho ukazoval konverzaci s kamarádem, kde mu psal, jak ho štve, že mu šéf stornoval dovolenou v den, kdy má jeho žena narozeniny. To je hezké, že už o mně mluví jako o své ženě, napadlo mě. Éééé... až na to, že máme za chvíli devět let od svatby a máme spolu čtyři děti.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dnes ráno jsem nemohla najít (černé) punčocháče. "Cive, dyť jsem měla před chvílí v ruce", říkám si. A taky že jo, protože se nakonec ukázalo, že už jsem je měla oblečené.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    V rozsvíceném okně bytového domu vidím siluetu nápisu BIOS. Chvíli ho obdivuju, až pak si všimnu, že je to jen banální letošní rok nalepený zevnitř.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Rejstřík tlusté knihy nemá funkci Ctrl F.
    A není to tím, že je ta kniha z roku 1960.
    MARI
    MARI --- ---
    Jak jsem teď nastavená na to lyžování... Tak jsem si tady chvíli pomyslela, že tam mají fakt slušnou oblevu...

[ JAKKILLER @ Fotky uživatelů Nyxu při sportu ]
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    NEI: Ja si kdysi v mobilu na kalkulacce nastavil budik.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    Jdu po betlémskym náměstí a týpek se mě ptá na cestu ke Karlovu mostu. Tak mu jí jako vždy anglicky popíšu, rozloučíme se a vyrazim svojí cestou, když najednou facepalm. Vždyť se mě ptal česky.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    takovy to, kdyz tri dny resite koupi novyho auta, projizdite fotky, inzeraty, planujete opravy a upravy, nemyslite na nic jinyho, a pak prijdete po tejdnu do garaze... a WTF?
    jo aha, dyt ja to auto vlastne nemam!
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Dlouhý vedení:

Přijde kolega (třídní, v jehož třídě učím): "Potřebuju s tebou mluvit o dětech, " (zbystřím, jsem jeho zástupce, blíží se vysvědčení...), "žerou modelínu."
    Zděsím se, že gymnazisti při hodinách matiky jedí modelínu, kterou před tím nakradli u mě ve výtvarce.
    Kolega: "myslím SVOJE děti."

(Prostě se přišel zeptat, jestli existuje nějaká jedlá modelína, pro jeho prťata.)
    MARI
    MARI --- ---
    NEI: já si jednou nastříkala na boty suchý šampón... asi není dobrý nápad mít obojí v předsíni na polici hned vedle sebe. :D
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Deset minut hledám před odchodem kartičku do práce, na stole nic, v kabelce nic, v kabátu nic ... Co mě to tlačí v podprsence? Aha...
    Je mi hrozná zima na nohy a profukuje... Taky mě mohlo napadnout zjistit, jestli jsem si stáhla ve spěchu spodničku, dřív, než po dvaceti minutách mrazu.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Jdu kolem petcetra a tam cedule jako krava... "Pelisky -20 az 30%"
    Mozkove pochody:
    - odkdy tady prodavaj filmy?
    - proc zrovna slevnili Pelisky?
    - pelisky... pelisky...
    - tvl nemysleli voni pelechy pro mazlicky? :DD
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Právě sedím ve vlaku a vedle mě v kupé starý pán s poměrně silným parkinsonem. Před chvilkou sem se najednou zarazil, jestli mi přestaly fungovat sluchátka a jestli mi tu řve punk rock na celý kupé, protože proč by si jinak pán přikyvoval přesně do rytmu Stiff Little Fingers.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Ti teda pěkně děkuju.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR:
    VOLBY NEJSOU SEXY, Z NICH NEMÁŠ EREKCI
    http://www.youtube.com/watch?v=t6YAZg9BVJ4
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Vlezu na FB a čtu: "Hello, today is erection day!" To už ti spammeři přehánějí. Aha, "election."
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Čtu titulek "Prezidentské volby jsou novou šancí pro slabomyslné Čechy" a dává mi to smysl.
    (svobodomyslné)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam