• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Rejstřík tlusté knihy nemá funkci Ctrl F.
    A není to tím, že je ta kniha z roku 1960.
    MARI
    MARI --- ---
    Jak jsem teď nastavená na to lyžování... Tak jsem si tady chvíli pomyslela, že tam mají fakt slušnou oblevu...

[ JAKKILLER @ Fotky uživatelů Nyxu při sportu ]
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    NEI: Ja si kdysi v mobilu na kalkulacce nastavil budik.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    Jdu po betlémskym náměstí a týpek se mě ptá na cestu ke Karlovu mostu. Tak mu jí jako vždy anglicky popíšu, rozloučíme se a vyrazim svojí cestou, když najednou facepalm. Vždyť se mě ptal česky.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    takovy to, kdyz tri dny resite koupi novyho auta, projizdite fotky, inzeraty, planujete opravy a upravy, nemyslite na nic jinyho, a pak prijdete po tejdnu do garaze... a WTF?
    jo aha, dyt ja to auto vlastne nemam!
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Dlouhý vedení:

Přijde kolega (třídní, v jehož třídě učím): "Potřebuju s tebou mluvit o dětech, " (zbystřím, jsem jeho zástupce, blíží se vysvědčení...), "žerou modelínu."
    Zděsím se, že gymnazisti při hodinách matiky jedí modelínu, kterou před tím nakradli u mě ve výtvarce.
    Kolega: "myslím SVOJE děti."

(Prostě se přišel zeptat, jestli existuje nějaká jedlá modelína, pro jeho prťata.)
    MARI
    MARI --- ---
    NEI: já si jednou nastříkala na boty suchý šampón... asi není dobrý nápad mít obojí v předsíni na polici hned vedle sebe. :D
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Deset minut hledám před odchodem kartičku do práce, na stole nic, v kabelce nic, v kabátu nic ... Co mě to tlačí v podprsence? Aha...
    Je mi hrozná zima na nohy a profukuje... Taky mě mohlo napadnout zjistit, jestli jsem si stáhla ve spěchu spodničku, dřív, než po dvaceti minutách mrazu.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Jdu kolem petcetra a tam cedule jako krava... "Pelisky -20 az 30%"
    Mozkove pochody:
    - odkdy tady prodavaj filmy?
    - proc zrovna slevnili Pelisky?
    - pelisky... pelisky...
    - tvl nemysleli voni pelechy pro mazlicky? :DD
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Právě sedím ve vlaku a vedle mě v kupé starý pán s poměrně silným parkinsonem. Před chvilkou sem se najednou zarazil, jestli mi přestaly fungovat sluchátka a jestli mi tu řve punk rock na celý kupé, protože proč by si jinak pán přikyvoval přesně do rytmu Stiff Little Fingers.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Ti teda pěkně děkuju.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR:
    VOLBY NEJSOU SEXY, Z NICH NEMÁŠ EREKCI
    http://www.youtube.com/watch?v=t6YAZg9BVJ4
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Vlezu na FB a čtu: "Hello, today is erection day!" To už ti spammeři přehánějí. Aha, "election."
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Čtu titulek "Prezidentské volby jsou novou šancí pro slabomyslné Čechy" a dává mi to smysl.
    (svobodomyslné)
    MUZA
    MUZA --- ---
    ILIEN: dobre ona! A ty taky teda :))))
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Vysokoškolská zkouška, sedíme 4 naproti vyučující a odpovídáme.
    Já jsem ten den už na druhé zkoušcce, nic moc jsem nenaspala a mozek to už pomalu vzdává.
    V: "Tak poslední otázka, řekněte mi třeba něco v Braillově písmu"
    Já: (Něco odvykládám)
    V: Dobře a na čem se třeba píše
    Já: (V hlavě - jasně, to je Pichtův stroj. Jenže pak mi to nějak nejde vyslovit, slovo se v hlavě začíná kroutit až nakonec prohlásím) "Pičův stroj"

Záchvat smích spolužaček i zkoušející
    Ale zkoušející to vzala velmi v pohodě... prohlásila že "Freude, Freude, ale já vás chápu slečno, co jinýho bysta taky mohla říct, když vás zkoušim já, co se jmenuju Šukalová"
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    AZA_: ano, obvykle si to i se zájmem přečtu, než mi to dojde
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    AZA_: no jo, taky už se mi párkrát stalo

"Kolik máte těch rohlíčků?"
    "Je jich... Alenko, nech to tam! Polož to! Rohlíků je... myslím to vážně! ... deset."
    MARI
    MARI --- ---
    S tím mým zapomínáním bych měla něco dělat. To, že víc jak týden chodím bez peněz, protože se vždycky zapomenu stavit do bankomatu, a i desetikorunové položky v obchodě platím kartou, je dost blbý. Ale zapomenout i to, že jsem si už vybrala, je už na pováženou. Ano, koukla jsem do peněženky a chvíli se divila, co tam dělají ty peníze.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    hádejte, co dělám už tak 2 týdny? Obnovuju data z externího disku. Proč? Já jsem prostě viděl, že chci obnovit tu instalačku na flasku, ne na disk! Ještě, že jsem si to zkontroloval před kouzelným tlačítkem enter...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam