• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Přišel ke mně chlapec asi tak 18letý, jestli nemám cigaretu. Zašátrala jsem v kapse a našla jednu poslední, navíc zlomenou. Zatřásla jsem hlavou, že ne a šla si je koupit. Nastoupila sem pak na Masaryčce do tramvaje a vidím, že ten kluk sedí kousek ode mne. Přiblížím se k němu, vyndám krabičku, poklepu na ní, aby vyjela cigareta a nabízím mu ji. Kluk začne vrtět hlavou, rusky mi řiká, že nechce a jeho otec na mě zatím hází zabijácký pohled. Ještě že jsem z té tramvaje mohla příští zastávku vystoupit.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dvě nové plísně jsou prvními společnými skladbami... cože? Jo, aha, písně.
    MARI
    MARI --- ---
    Není nad to udělat si kafe, pak na něj v "závalu práce dodělat nahonem něco před dovolenou, abych mohla odejít trochu dřív” zapomenout a všimnout si ho na odchodu, jak se na mě v kuchyňce usmívá…
    Mno, takže jsem si dala ještě kafe a odešla ve standartní dobu.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Právě jsem přemýšlela, že než opustím Německo, musím utratit všechna německá eura a pak si ve Francii vybrat francouzská.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Dostala jsem pracovní e-mail. Jsme stavební firma:
    ....Jelikož jsem žena a moc tomu nerozumim zeptám se mužu to pouzit na fasádu na dům ....
    Pavel Rys
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Platila jsem kartou v trafice a omlouvala se, že nemám hotovost, následně jdu do bankomatu. Vše mu strašně dlouho trvá, tak zatím třídím věci v peněžence, najednou mě poleje studený pot s tím, že jsem kartu musela nechat v trafice, protože ji nevidím v peněžence. Mačkám rychle kolik chci vybrat, následně v jakých bankovkách a plánuji letět do trafiky. To už ale karta vyjíždí a připomíná, jaký jsem idiot. Dostalo mě to tak, že jsem se po deseti metrech vracela pro zapomenute peníze. :D
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PISKVOR: Cetla jsem je a neni to tak uplne pravda. Tady jsou je stazeni, kdyby to nekoho zajimalo: https://m.alza.cz/pojisteni-proti-rozbiti-a-kradezi
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TATONKA: Podívej se na výluky z plnění - prakticky je pojištěný "ležel na stole a najednou vybuchl," plus co vyřveš.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PISKVOR: Pěkný :(
    Ten muj novej (A8) ma IP68 + pojisteni proti poskozeni a kradezi (od alzy). Jestli by ani jedno nezabralo, sla bych ho nekomu omlatit o hlavu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TATONKA: Jeden "IP67" Samsung už jsem utopil. Výrobce zamítavou reklamaci odůvodnil víceméně "je sice vodotěsný, ale jen v suché vodě."
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    CEKANKATERKA: V prosinci se mi to stalo se samsungem. Nepřežil to. Ten novej je "nepromokavej", ale upřímně doufám, že plavání v hajzlu nezažije.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    A minulý pondělí mi z kapsy od mikiny vyklouzla peněženka rovnou do záchodové mísy.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    V zimě jsem si omylem strčila zapálený cigáro do kapsy kabátu.
    Vyšla jsem z hospody, značně veselá, v rukou jsem měla asi 8 věcí (klíče, peněženka, zapalovač, mobil, krabička cigaret, cigareta), který jsem potřebovala nastrkat do dvou velkých kapes kabátu. Jenomže jsem zapomněla, že jsem to jedno cigáro už stihla zapálit. No a a díra jako hrom byla na světě. Musela jsem si nechat přešít kompletně celou kapsu.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    A ještě jsem si vypral peněženku, takže krom prádla věším na sušák i bankovky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    A to jste věděli, že v Beskydech hořel pes?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Pistáciový jogurt má mít i kožíšek?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Což je ovšem ta lepší varianta.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Říkám si, že ten jogurt je divně zelený. Možná to bude mít něco společného s tím, že je pistáciový.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jak jsem ztratila adaptér ke kočárku
    Byla jsem s kočárem na otočku autem v obchodě, to vždycky jenom nacvaknu autosedačku na podvozek. Nakoupila jsem, strčila tašku pod kočárek a šla k autu, vyndala sedačku, dala do auta, sundala z podvozku adaptéry (takové dvě černé plastové věci), dala do košíku k té tašce. Při skládání podvozku se ukázalo, že takhle to nepůjde, je tam těch věcí moc, takže jsem vyndala tu tašku s nákupem a dala ji bokem. Potud dobrý. Doma vyndavám kočárek a jéje, problém. V košíku je jen jeden adaptér k sedačce. No to je jasný, to mi musel vypadnout na tom parkovišti přitom, jak jsem vytahovala tu tašku. Tak nakládám dítě zpátky do auta a jedu tam, ale na parkovišti nic neleželo, ani na blízkém trávníku, ani v nejbližším odpadkovém koši. No, to je pěkný. Doma jsem zjistila, že nové adaptéry stojí šest stovek, tolik se mi za blbost dávat nechtělo, i poptala jsem se na internetu, jestli se někomu neválí doma nepotřebné a opravdu se mi jedna paní ozvala, že by je prodala za 250. Domluvila jsem si s ní schůzku.
    Druhý den doprovázím s kočárkem staršího syna na kroužek a v šatně při přezouvání nevěřím vlastním očím - vpředu na černém stupátku kočárku, které je momentálně nevyužívané (jeho chvíle přijde až po přestavění na sporťák) se už druhý den nepozorovaně a tiše vozí můj ztracený černý adaptér, byl se mnou v dalším obchodě, u dětské lékařky a kdoví kde ještě.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: mám fixy, byly v prádelně mezi kolíčky na prádlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam