• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    To je takova hra. Vidis zluty auto, placnes kamose/spoluzaka a reknes “zlute auto”. Hrajou to deti napric celou skolou. Vcetne meho, ktere to hrava se mnou. Kdo dneska placl ciziho cloveka v tramvaji pri ceste z práce? Bez ditete? #facepalm
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Čtu si popis hotelu...

Important Details
    This property will not accommodate hen, a sakra, co to? to je tam běžné vozit s sebou na dovolenou opeřené mazlíčky?
    stag ne, počkat, tohle je už moc divné...
    or similar parties. facepalm!
    E2E4
    E2E4 --- ---
    jsem si myslel chm, nekdo reagoval facepalm emoji

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Vcera byl jeden z mych nejslabsich dni za dlouhou dobu. Jedeme domu a po sjezdu z dalnice mi cinkla sms. "To mi asi prisla zprava, ze uz jsme v nasem okrese"... napadlo me. Ne nymbursko neni mimo hranice republiky, takze to operator fakt neresil.

Nekolik hodin predtim jsem si lamala hlavu s tim, jestli se rika facepalm nebo palmface.
    Pak jeste hromada drobnosti, jako ze jsem cpala bankovku na samoobsluzne pokladne do uplne jine diry. Nezamkla jsem auto, ale doslo mi to u dveri, kdyz jsem klice nahmatala v kapse a prislo mi, ze jsem s nima neco mela udelat. Ztratila jsem botu jednoho ditete. Proste jsme prisli domu bez ni. A pak jeste neco, na co si ted nemuzu vzpomenout, ale vim, ze jsem si v ten moment pomyslela, ze to je fakt konecna a radeji nebudu uz delat nic.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Jsem šla v místnosti zhasnout, a tak jsem šla zhasnout vedle do místnosti, kde už bylo zhasnuto, facepalm...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ...a po tomhle LUCYA jsem tady ETERNITY pochopitelně četl "DALIho ledové dildo" *facepalm*
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Dobrých 5s koukám, jak vymačkávám citrón do sklenice s medem.. Dobré ráno. facepalm.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Já: "a ten poslední Mohykán byl teda z jakýho kmene?"
    Žena: *facepalm*
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    [ ARZA @ Kocouri, kocky, kotata - jsou krasne chlupata a zaslouzi si nasi LASKU :o))) ]
    „Vedle je ale klášter, kde se jim jich nejspíš zželelo, tak je asi přikrmují, ale kastrovat je nejšpíš nechtějí, protože dneska jsem tam viděla jednu černou nádheru s bubnem na všechny strany,”

Těhotná jeptiška? A to musí jeptiškám říkat černý nádhery? ...jo aha *facepalm*
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Něco na mě leze, snad to není covid, to bych musela nahlásit J. a jeho slečna by mu určitě dala čočku, že se mnou takhle v noci... telefonuje
    ....
    ...
    *facepalm*
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Přijdu do kuchyně, na lince leží mobil. Něco dávám do šuplíku, skloním se k lince, panika!!! V mobilu hučí, jasně, něco tam slyšitelně šumí! Baterka! Vybuchne!

Pak se přidaly tóny kytary a mně došlo, že mám zapnutou Google Music a zrovna mi tam skočila nějaká písnička, která začíná šuměním deště... Facepalm.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Koukám od kuchyňky a přemýšlím: kdo mi sakra dal na pracovní stůl dildo?

Přijdu blíž: Aha, to je moje paprika ke svačině. Facepalm.
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    Bydlím pár let v Praze na Letné.
    Spolubydlící se mě jednoho dne ptá: "Prosímtě, víš, kde je Cé Letná?"
    "Cé Letná? Cé Letná? Vím, kde je tu podnik Záletná, taky kde je tu hospoda Výletná... ale Cé Letná, to asi fakt ne?"
    "No, tak já to tu zase tolik neznám, tak jsem myslela, že bys mohl vědět. Má to být ulice někde v centru..."
    Facepalm.
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Zhýčkaný životem v Praze jedu asi po půl roce s Regiojetem do Brna na hlavní nádraží. Na hlavě sluchátka, takže neslyším hlášení, venku tma, takže moc nepoznám, kde přesně jsme, ani to neřeším. Dívám se na hodinky, je zhruba čas příjezdu do Brna, zpomalujeme, lezu na chodbu, automaticky po zastavení vystupuju... Tyjo, to je nějaké divné, takhle si brněnský hlavák nepamatuju. Ajo, oni ho vlastně před rokem a půl opravovali, ujistím se a oddychnu si. To ho ale opravili pěkně hnusně a museli jsme zajet někam na krajní kolej. Ne, nezajeli, vylezl jsem v Židenicích a než si to stihl uvědomit, vlak už byl fuč. Nějak mi vůbec nedošlo, že Brno je "tak velké", že tu může vlak zastavovat i na jiném nádraží než na hlavním. Facepalm a hurá na nejbližší šalinu.

PS: V Brně jsem žil asi 7 let a pořád ho miluju...
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    Jdu po betlémskym náměstí a týpek se mě ptá na cestu ke Karlovu mostu. Tak mu jí jako vždy anglicky popíšu, rozloučíme se a vyrazim svojí cestou, když najednou facepalm. Vždyť se mě ptal česky.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Proč ten odlakovač neodlakuje? A co vlastně je německy Pinselreiniger? Facepalm... čistidlo na štětce.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Nesu v jedné ruce zlaté naušnice, v druhé kelímek od jogurtu.
    Co jsem se pokusila vyhodit? [facepalm]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam