D1RABBIT: Proc by mel chtit vic, kdyz ma vsechno? Jen aby mel vic nez ostatni? To nedava moudrymu cloveku smysl.. Co treba hnuti Zeitgeist(asi dveste vedeckych studii na vsechny jsou tam odkazy).
Utopista je ten co chce lepsi svet a nevidi to nerealne(negativisticky)? Ba dokonce vi ze to je mozny a ma to podlozeny? Asi jsem! mimoň nevim co znamena, ale pokud se odvyji od slova "mimo" tak jste vetsi "mimoň" vy
Navic kde beretu tu jistotu, ze by to tak chteli lidi.... to je vas subjektivni pohled a jeste neni dano, ze i ten vas pohled by se behem kratke chvile treba zmenil, az by jste zjistil, ze spolecne dokazeme vic, a ze v tom pochopeni a blahobytu pro vsechny nam opravdu brani pouze nas postoj ke svetu, vnimani(kvuli egu)sveta jako konkurencniho prostredi kde se bojuje, misto mista na ktere jsme se narodili a je nasim ukolem a prednim zajmem, aby jsme se tady naucili zit dustojne a v harmonii(predevsim stastne a naplnene)
BARRACUS: Ja to chapu dobre.. Podivejte se na
http://www.youtube.com/watch?v=5rJfE135HEY treba tomu budete lepe rozumet(co tim myslim).
Konkurovat=bojovat proti sobe(jinymi slovy nespolupracovat)
Kooperovat=vzajemne se doplnovat pro dosazeni spolecneho cile co nejefektivnejsim zpusobem