PATRICIE_: Tak jsem Ti tam prihodil hlas PRO zalozeni :)
nejdriv jsem to chtel ignorovat, pak si vsiml, ze to je proti vegetarianum (prijdou mi zbytecny, tyto vzajemne/diskriminacni utoky) tak jsem chtel dat proti..
ale pak si rikam proc? mnohem hezci je svoboda a vsechny jeji alternativy/moznosti, nez prosazovani "svych" nazoru/dogmat a brat lidem svobodu
a proto jsem zalozil tuto diskuzi a snazim se docilit jakesi harmonie/shody a hlavne SVOBODY (aby doslo ke SPOLECNEMU ZAVERU)
no ze jsi tim castecne priznala svoji posedlost virou v masozravectvi, moc nemuzes poprit... :)
tak komu kdo vic vadi?
me jsou masojedlici fuc!--sice bohuzel ne kazdemu masonejedlikovi, jak jsem zjistil!--
ale prave proto se uz nebudu kategoricky zastavat niceho/nikoho a uz vubec ne masonejedliku
jedinou jako vycitku co bych mel teoreticky:
(ty tam pises v zahlavi neco o diskriminovanych masojedlicich?-to jest cista demagogie, jelikoz prave proto a presto nezaujate vznikla tato diskuze, abych zjistil proc prave PRESNE NAOPAK ty co proste NECHTEJI jist maso jsou diskriminovany a povazovany za blazny/sektare,..,...atd. a buh vi co jeste treba nikdo nevyslovil, ale chysta se :D) a ty ostatni se s tim nemohou smirit a porad to tem co se rozhodli doslova CPOU
je sice pravda ze opacne se tak deje take, ale rekl bych obecne v mnohem mensim meritku...
a kdyz uz, tak posledni rok, nebo dva, nebo pet, nebo deset (coz je imho prirozene a docasne vvytvorena protivaha tomu, jak tu byli dlouhy leta a jakym zpusobem diskriminovani-a to skutecne diskriminovani a napadani POUZE masonejedlici) aby jsme treba dosli k tomu stredu
ale poslednich par let se to otocilo a opravdu uznam(z toho co jsem kolem sebe vypozoroval), ze jsou svym zpusobem vic napadani masojedlici --- ale proc?
treba protoze dlouha desetileti/staleti/tisiceleti? (tomu dejepisu tady rozhodne rozumite lip vy preci-i kdyz tezko rict jestli znate opravdu skutecnou historii-dejiny pisou vitezove- to nas ucili i ve skole a z toho nam vyplyva ....) :) tomu bylo presne naopak a nezmeni se to pokud se nenasadi poradna protivaha tomu co tu bylo
a spousta lidi si uz uvedomuje, ze nechce nic menit dle svych predstav a jinym neco utrhavat/ci cpat do pusy
ale dojit k te harmonii (jenze jak rikam, pokud nekdo nastavi takovy extrem a ten by mel teoreticky skoncit/najit se stred, tak musi byt nastolen druhy extrem aby doslo k te rovnovaze)
jako dukaz ze je nezaujata(respektive pri trose pochvaly bych to rekl: "povedla se mi napsat nezaujate") bych uvedl, ze tu diskutuje celkem vyrovnany pocet masojedliku a masonejedliku
coz byl ucel
ale presne jak rika eclectica: ale každému co jeho jest
ja Ti to podporil, jelikoz mi nevadi masojedlici a jejich ohrivani si masickovy polivcicky :)
protoze,
a tady znova pouziji slova eclecticy: ale každému co jeho jest
hele k tem biopotravinam: Presne tak!
a jakto ze to jeste nemas zalozeny? jaky tam jsou podminky pro zalozeni?
dyt mas 40 pro a 16 proti
musis jako dosahnout urciteho poctu PRO? nebo urciteho pomeru mezi PRO a PROTI? nebo musi hlasovat urcity pocet lidi?
me by zajimalo jak to bylo s touto diskuzi :D
ale vim, ze tam bylo uz asi 15 PROTI a 5 PRO a pak najednou, ze je zalozena...
tak nevim... ale zda se mi divny, ze bych mel napr. vic jak 40 PRO za nakych par dni