BLOODRAT: ano vyrovnany to je... akorat se na to musite umet podivat nezaujate...
a ne tak, jakoze kdo "vyhrava" diskuzi (faktem je, ze jakmile se prestane "vyhravat" skonci diskuze---ale to je zas pro me vyhrano!) dojde se tzv. k vysledku/reseni/shode
a to at se jedna o tuto diskuzi, nebo o "celosvetovou diskuzi"
a podle toho budou lide snad jednat (jak se shodnou)
jsou vzdy tri moznosti u dvou soutezicich/diskutujicich
vyhra A
vyhra B
remiza, tedy vyhra A i B
ja preferuji, aby mel kazdy jeden bod
zatímco masožrouti se reprezentují plus minus věcně popřípadě sarkasticky
VĚCNĚ-zalezi cemu rikate vecne-ja si to prelozim jako opodstatnene(to bych si nedovolil o sobe rict)-jelikoz:
z toho vyplyva snaha presvedcit masonejedliky, aby zacali jist maso-respektive je presvedcit/zmanipulovat k nazoru, ze se bez masa neobejdem-musime ho jist-( a to mi vazne vecny neprijde)
naopak mi prijde vecnejsi presvedcovat o to, aby ho nikdo nejedl(KDYZ UZ), ale to jest muj sub. nazor
a k cemu je dobry sarkasmus?(k rozproudeni diskuze?neopodstatnenym/nikam nevedoucim hadkam?postuchovani/napadani/urazeni?odvadeni diskuze od tematu?povrchnosti?)
hmm... tak si ho nechte!
ja jsem stejne autista, takze mu nikdy neporozumim a neumim ho pouzivat :)
nikdy nezapomeneš dodat kýbl duchovna
masojedlici v teto diskuzi povetsinou pouzivaji vic demagogii/hyper-logiku/zaludek a intelekt/racionalitu k presvedcovani a
masonejedlici v teto diskuzi povetsinou pouzivaji vice fanatizmu/duchovna/srdce a moudrost/empatii k presvedcovani
a cemu se divite?
-neberte si to osobne-
prave dokud nevyzkousite, aspon treba ten mesic bez masa, budete to videt takto jednoznacne,
pak to dost mozna uvidite z toho fanatickeho pohledu(kdyz zjistite, ze to jde-zbavite se zavislosti- nejspis se budete snazit tem zavislym kolem vas(s uvedomenim jak jste na tom byl/a pred tim mesicem) take pomoci od te zavislosti, duchovne/nematerialne(snad nechete popirat existenci abstrakce-nebo na co porad narazite tim duchovnem) vas to povznese a tim zacnete vice vnimat srdcem(empatie) a tady se nasledne projevi ten fanatismus-ktery vyplyva z opacne zaujatosti, nez te z ktere jste se prave dostali...to treba popisoval Timothy Leary jako kvantovy skoky(takto skacete cely zivot, ale treba jednou za dva roky, nekdy i dyl, nekdy zase min a kdyz probehnou takovy dva kvantovy skoky behem par mesicu treba, tak se neni cemu divit-docasny "fanatismus" ...) a snad i jednou dojdete k tomu(napr. memu) pohledu (kteremu ted nemuze rozumet nikdo, z tech co to vidi pouze tak ci tak) snazim se vytvorit most mezi dvema brehy
Ja nejsem vegetarian a uz vubec ne vegan!
A uz tuplem vubec nikoho nazastupuji!
Nevadí mi! Jen se od toho distancuji! --
--v cem se zrejme s eclecticou neshodneme(mozna i jo) je jeji snaha(mozna se mi to zda) za kazdou cenu lidem urvat z huby maso-jenze zaprve neni divu, kdyz ji ho zas kazdej cpe a celej zivot cpal.. zadruhe neni divu, protoze je to vic uvedomely(jestlize vime, ze muzeme zit bez masa a v nicem nas to neomezuje-ba naopak)..a zatreti ona to vlastne dela zcela spravne.. :)
viz to co jsem vysvetloval--nastavuje tu spravnou protivahu a na urovni...
ale ta demagogie je ocividna(coz se nejspis nakazila od masojedliku z teto diskuze, nebo z jinych diskuzi, takze verim, ze to ani nedela umyslne-za to imho muze dlouhodobe "nyxovani") :)
a tim padem opravdu jedna za masonejedliky nejlip(uznavam)
vegefašo OTZ
tak vy muzete pouzivat sarkasmus(u vas je skvelej) a OTZ je kvuli tomu faso? :D no taak??
to uz by bylo trefnejsi KDYZ UZ vegebolše nebo vegekomanč
takto muze OTZeta nazvat jen nekdo, kdo ho VUBEC nezna :D
a vyprovokoval ho natolik, az se v nem "musela"(me to casto ujizdi-teda v realu myslim-kdyz se nekomu snazite predat svuj nazor a vyzadujete po nem POUZE snahu porozumet, a pak nakou reakci/doplneni/vyvraceni a z toho plynouci vyvoj, jenze on Vam to uz vyvraci, aniz by jste to dopovedeli, :(( natoz aby se vam mohl pokusit rozumet, tak se neni cemu divit)
projevit nejaka zloba, z ktere tento nesmysl mohl dotycny(krevkrysa) vydedukovat :)
ale tohle me zajima nejvic
čím víc je jeden vegan, tím víc je nějakým způsobem duševně rozbitý
rozvedes to prosim?
duševně rozbitý
know what it means mirror term???
a nemohlo by to tak nahodou byt?
ale rekl bych spis "zatim neopraveny", nez "rozbity" (i kdyz vyznam to ma stejny, to prvni zni imho lip)
čest vyjjímkám.