XCHAOS:
XCHAOS:
pořád mi přijde, že by se to blížilo k nějakým 40% rozpočtu. - jenomze to ze tobe neco "prijde" vubec nic neznamena. Pokud ani netusis jake davky bys nahrazoval, proc by proboha tvych 40% melo byt jakkoliv duveryhodne cislo? Proc by kdokoliv mel tenhle tvuj vyrok akceptovat, kdyz naprosto nejsi schopen ho zduvodnit? Kdyz prijde nekdo jinej a rekne "Me prijde, ze to je 20%" a nekdo jinej rekne "Me prijde ze to je 80%", tak co? Takhle si predstavujes racionalni debatu? Porad opakovat "me prijde"? Oh, wait... no jo vlastne 8))
obecné tlachání předvádí především odpůrci ZP: - ale kdeze. Odpourci NZP na rozdil od tebe zvladli vynasobit dve cisla (pocet obyvatel a navrhovanou vysi NZP), srovnat je s tretim (vysi statniho rozpoctu), neudelat pri tom chybu o tri rady a z vysledku odvodit, ze zavedeni NZP by kompletne rozbilo rozpocet. A protoze priznivci NZP vcetne tebe se na nic lepsiho nezmohli, tak tenhle, byt nikterak oslnivy, matematicky vykon zustava intelektualnim vrcholem debaty. Neni to nic moc, ale tvoje "prijde mi 40%" to prekona hrave 8)
a s tím "rozdáním části produkce" dobře víš, o čem mluvím. - ne, nevim. Prosim, vysvetli mi, cim se lisi dane korporace ve spolecnosti kde je NZP a kde je adresny socialni system.