LUBOB: To je pravda :) Výzkum jsme neprováděl.
SEAMON: Takže to je chyba člověka na ulici, že si nezařídil bydlení.. každý může být milionářem.. :) Zvláštní je, že v jiné společnosti lidé na ulici třeba nejsou...
GORG: Takže předpokládáš, že tv pracovníci vysílat budou i pro ostatní, ale pekaři začnou péct chleba jen pro sebe? :) Na tomhle se neshodnem. Podle mě lidé dělají věci né jen kvůli externí odměně (peníze) ale z toho důvodu že v tom vidí smysl (jsou rádi že ostatní mají chleba...). Za minulého režimu také každý chtěl mít něco extra a lepšího tak proč si myslíš, že by každý raděj měl 10 000 k a neměl co jíst i když bude schopný vyrábět jídlo pro sebe i pro ostatní..
LUBOB: Je mno.. :) na tohle jsem už reagoval vícekrát. Podle mě nestačí říct že má každý právo na to dýchat a pak to těm kteří nemají dostupný dýchací přístroj říct že hold smůla, právo bylo, ale hold si měl smůlu a z nějakých důvodů toho práva nevyužiješ a proto hold umřeš i s tímto právem... :)
LUBOB: Takže nikoho do práce nenutíš, jen člověk který nepracuje má být zavřený ve vězení (někteří navrhují i gulagy) či nemá nárok na jídlo i když se s ním plýtvá.. :)