XCHAOS:
ty jsi ten, kdo se má jediný právo ptát, zatímco ostatní mají povinnost na všechno odpovídat Ale fuj. Uz zase? Uz zase prekrucujues a vkladas mi do ust neco, co jsem nerekl?
Ne, xchaosi, nejsem jediny kdo ma pravo se ptat. Ale kdyz napisu nejakou otazku a ty na ni odpovis (tak ze kliknes na polozku "Odpovedet" u moji zpravy, takze potom tvoje zprava zacina linkem na moji), tak je zcela prirozene ocekavat, ze ta odpoved bude k veci a ne nejake nahodne tlachani na zcela nesouvisejici tema.
XCHAOS:
jinak inflace obecně znamená růst cen, který (obvykle, pokud poptávka je neelastická) následuje po (tebou popisovaném) omezení nabídky - Ve zprave na kterou jsi reagoval nebylo ani slovo o cenach, ani slovo o omezeni nabidky. Hlavne ale nebyla ani v nejmensim o ekonomice: byla o tom, ze tvoje ublizene fnukani "Kladou mi otazky na ktere neumim odpovedet, to znamena ze jsou demagogove a povazuji me za hlupaka" je ... no, jak jsem rekl, jen fnukani, protoze pokud neumis odpovedet (coz je neco jineho nez "nechces"), je problem zjevne v tobe a/nebo v tom co hlasas, ne v nas. Fakt by me zajimalo, jestli ta nesmyslna (jak tematicky, tak obsahove) klicka k inflaci prisla proto, ze jsi opravdu takovej hlupak a nepochopil jsi to, nebo proto zes to pochopil, ale nutne jsi potreboval odvest rec na jine tema... Vecne zahady, ktere asi nebudou nikdy zodpovezeny 8)))