REDGUY: nevim proc bych ja jako zastance NZP mel dokazovat konkretni zpusoby alokace financi na toto, to bych ja musel zas na oplatku chtit konkretni dukazy toho ze v soucasne situaci jsou ty finance alokovany ucelneji. Je ucelnejsi napr. podpora zahranicnich investoru (+ pohadky o rustu)? Kolik na tom bylo proinvestovanejch/promarnenejch penez?
poznamka pod carou - konkretni zpusob alokace financnich prostredku na takovouhle srandu by totiz nejen jednoho zamestnal na pomerne dlouhou dobu, proto se to taky chtelo protlacit do europarlamentu aby tam ty krysy alespon zkoumaly neco co muze byt globalne prospesne
"kdyz se chce, tak to jde" je jen bezne a pomerne verne prislovi, stejne jako "kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody", a ono kdyby se chtelo tak by i to pivo mohlo z vodovodu tyct, jen mi nejak nedochazi proc trollujes?
Nikdo ti na tvou otazku neodpovi, takze bych doporucil opustit taktiku ohrana deska
TRISSIE: technicka, treba uz v roce 2010 delal vyber z DPH a spotrebni dane v CR pres 60% danovych prijmu, s tim ze stale narusta, nemluve o tom ze je snaz kontrolovatelnej a ze strany platce temer neoptimalizovatelnej(narozdil treba od daneni pravnickych osob..), krome toho by prave tenhle vyber z dani byl NZP pomerne silne stimulovanej. (pro REDGUY - konretne o tolik k cemu by se v europarlamentu par joudu za rok dva dopocital)