ALMAD: No asi, ale moc nerozumím té poentě, že si někdo účtuje částku, jakou chce.. už teď jsou práv ěinstalatéři apod. řemeslný práce pěkně drahý. Když to bude dvakrát dražší, tak to bude dražší. Furt to bude drahý tak nebo tak :) Teď jeem namátkověl koukal.. 450Kč/hod drobných instalaterských prací. 400 dalších za to že vůbec přijedou.. nezní to zle
ALMAD: Ad ten šéf z práce - to mi řekl jako jeho názor, když jsme si o něčem podobném povídali. Já to měl na jazyku a dostalo mě, že to z něj vypadlo dřív než jsem to řekl já. Ty 4 hod jako ideál.. a pak koukám , že je 4 hodinová iniciativa na netu. Tak nějak všcihni jakoby inklinují k těm 4 hodinám jako ideál.
Mensi statni vydaje urcite jsou prerekvizitou. Kdzy může být tak ohromný schodek a zadlužování, tak by to logicky mělo jít i naopak :) NZP bych do toho ale zároven necpal.. teď jsem myslel jen zrušení daní z píjmu. Stát ať si nechá DPH a celou tu paletu zbývajících daní. A nejde o to, aby stát zvýšil DPH, aby si to vykompenzoval. Oni tam opravdu musí upřímně chtít ty daně snížit, aby museli šetřit. Možná to zní, jakobych to včera trochu přehnal s alkoholem, ale... :)