FIONOR: "Beru méně než si zasloužím za práci, kterou dělám. Slovy: dotohotinicneníšupáku."
A proč to děláš? Trh nefunguje spravedlivě? Nejsi homo ekonomikus?
FIONOR: Na základě takových věcí (suběktivní osobní pozorování, rozhovory s lidmy atd.) i těch tvrdý dat nashromážděných odborníky.. Jako je www.socialwatch.cz, články na internetu, knížky, brožůrky PŠA atp..
Tak já formule a "vrcholový" sport nesleduji, protože mě nezajímá. Nesouhlasím s tím, že vypracovat nahoru se může každý.. Zase vycházím ze sociologů jako je Jan Keller, Potůček a jiní..
Souměřitelný profi jezdec s Tondou se 120tkou možná může být, ale o nerovnosti bych se asi mluvit nebál...
OMNIHASH: Mám pocit že jsem to sdělil srozumitelně. Nevím čemu naprosto nerozumíš. Chtěl si po mě, ať srovnám 2 myšlenky.. jedna byla příkladem- přirovnáním nesouměřitelnost (a případná ne/motivace tuto nerovnost nížit) a druhá NZP jako takový (nějaký pokus o hledání sponzora). Takže tam o podobnost /srovnání šlo od začátku..
A já jsme poukázal na to, že pokud NZP nebude zavedeno, tak podle mě pokud ten problém existuje (což je předmětem sporu) tak problém sám nezmizí, ale bude trvat dál..