VYHULENY_UFO:
nevadi ti, ze je to americka spolecnost, ze zeme vrahu z wolstrytu a valecnych stvacu?
Jestli to spíš nevypovídá něco o tvé optice?
Pokud někomu třeba vadí mučení nebo špehování lidí, pak z toho logicky nevyplývá, že musí milovat Rusko a vše ruské. V bipolárním světě státem schávlené paranoii to tak ale bývá.
Takže se jakoby předpokládá xenofobie vůči USA a všemu americkému a americkým občanům.
Já fakt nevidiím důvod, proč by nutně musel být člověk xenofob a zavrhovat vše americké.
Být proti americkým firmám může být imho leda xenofob... někdo kdo je antiameričan. Nálepka která je hloupě a nepřesně nálepkována na každého, kdo má nějaké výhrady vůčio establishmentu. A podobně vzniká nálepka "rusofílie". Kdo má pocit, že není dobrý pořádat vojenské přehlídky ve vojensky vypjaté době, je ergo rusofil a má doma na stěnách plakáty Putina. Ne, tak leda v hlavách některých co tenhle bipolární život chtějí žít.
Jsou třeba lidi, kteří nemají rádi ani USA ani Rusko, ale v kontextu bipolární paranoiii nejsou tito lidé uchopitelní..
V tomhle kontextu jsem si všiml taky dalšího pravidla - odpůrci NZP jsou hodně nakloněni zbrojení.
Tak nevím.. možná je to fakt diagnóza. :-) Ale to že je někdo proti vakcínám taky, pokud je proti konvoji.. a má sklony k breathariánství .. vida kam až to možná vede, když někdo zapochybuje, jak spadly nějaký baráky.. k pacifismu! On odmítá nenávidět nepřítele :-) Velice podezřelé. Tahle pacifistická sebranka nemakačenků, kteří by nejraděi zrušili armádu a pak přišli s prosíkem za NATO,aby nás ochránilo (btw co jsem slyšel tak smlouvy NATO žádnou vojenskou pomoc členským zemím prý nezaručují). Jo a ohrožovali populaci svými nevakcinovanými dětmi!