XCHAOS: myslim, ze uz to trochu prehanis.
Napsal bych, ze troll jsi ty, a nektere prispevky takove jsou, ale na druhou stranu si myslim, ze to s nzp myslis uprimne, a mas nekdy dobre argumenty, nektere z nich jsem tu taky uvadel, a proto te osobne nenapadam, jak to delas ty.
I kdyz je skoda, ze zase jindy tvoje prispevky jsou zbytecne chaoticke. Tvoje neustale disputace s troly jako ufo a danysek, a tvoje potreba obhajoby na zaklade jejich osobnich utoku, diskusy o nzp taky neprospiva.
Tvoje potreba davat najevo, jak se od me distancujes, je usmevna. Myslim, ze za tim jsou i nase odlisne nazorove postoje v jinych otazkach, ktere ty si beres ponekud osobne.
Jestli mas problem s mym prispevkem jako treba tady
JUNIPETRUS: snad necekas, ze vsichni musi mit na NZP stejny pohled jako ty.
Podporovatele NZP se najdou jak z levici, tak z pravice, i lidi, kteri se do takovych nesmyslnych skatulek sebe nezahrnuji , a vsichni maj pro NZP nejake duvody, ktere se v necem protinaji a v necem zasadne lisi, ale je dobre pokud dojde ke shode na nejakych zakladnich prinicpech nzp, ktere povede k prosazeni nzp.
Pokud ti prijde blaznive, ze NZP ma potencial resit monetarni system, mozna jde o pripad kdy, jak si napsal, ze nektere myslenky jsou slozite(mindfuck) a naprve jim nemusi clovek rozumet.
Ale taky jsem psal, ze toto je otazka dlouhodobejsi vyvoje, a ze NZP tim neni podmineno.
A ze jsem pro NZP v ramci soucasneho systemu, a ze jsem pro postupne zavadeni NZP, tedy NZP s castkou, ktera odpovida moznostem soucasnemu rozpoctu.
Co ti na tom prijde nerozumne?
Jeste zajimave jak te rozhodilo pouziti slovo spravedlnost. To je prave ukazkou naseho odlisneho pojeti a pristupu ke svetu.