PHAILO: ne, nemá. ve skupině 25-54 let má vš 24.5 procent lidí, v německu je to o pět procent víc, v estonsku o patnáct, v norsku o dvacet. to není skoro každý.
VYHULENY_UFO: ne, musí mít docela dost peněz, na nájem v cizím městě, musí si velmi často najít job atd. atd. s nzp bys měl na nájem, nemusel pracovat a plnohodnotně studovat (jako se už teď děje ve švédsku, kde máš vysokoškolské nárokové studentské půjčky a renty), takže se na škole spíš udržíš a spíš jí dokončíš.
já při vší snaze nic jiného než "sračkožvásty" nemám. nzp je stále dost futuristický koncept a není nic snazšího, než nad ním mávnout rukou jako nad píčovinou (což neděláte, vás zmínky o něm poměrně značně excitují, jak jsem si povšimnul). jestli čteš guardian nebo economist, tak víš, že se o tom vede poměrně významná odborná debata na vysoké úrovni, někde se to už experimentálně zavádí. ty se o tom bavíš na úrovni "OLOL" a urážek, no, jestli tě to baví tak prosím, ale já jsem osobně doufal v debatu na o něco vyšší úrovni. doporučoval jsem tu nějakou literaturu, kterou si stejně nepřečteš. takže vlastně ani není o čom.